جایگزینی ربات‌ها به جای کارگران در شلوغ‌ترین بندر آمریکا

ترمینال حمل‌ونقل دریایی لس‌آنجلس قصد جایگزین کردن کامیون‌های دیزلی و کارگران انسانی را دارد.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، بندر Pier 400 لس‌آنجلس بزرگ‌ترین ترمینال حمل‌ونقل دریایی آمریکا شمالی است. بیش از ۱۷۰۰ کامیون به‌طور متوسط در روز، حتی با وجود جنگ تجاری ایالات‌متحده و چین در حال عبور و مرور هستند. همه این محموله‌ها روزانه و پس از طی هزاران مایل عمدتا با وسایل نقلیه دیزلی و آلاینده‌های اشباع شده جابجا می‌شوند.

ترمینال APM، بخشی از شرکت حمل‌ونقل دریایی جهانی مرسک است که در ترمینال لس‌آنجلس جای گرفته است. چنین باید گفت که آینده حمل‌ونقل مانند آینده وسایل نقلیه موتوری است، بدین شکل که موتورهای الکتریکی جایگزین موتورهای بنزینی و همچنین نرم‌افزارها جایگزین کارگران انسانی خواهند شد.

مدیر ارشد شرکت مذکور گفت: تغییرات اخیر با هدف دستیابی به قوانین کالیفرنیا و همچنین به صفر رساندن نیاز به پایانه‌های کانتینری تا سال ۲۰۳۰ است.

در حال حاضر ترمینال لس‌آنجلس سفارش یک حمل‌کننده الکتریکی و خودکار از شرکت فنلاندی Kalmar را داده است و این وسیله قادر است به جای جرثقیل، وسایل نقلیه دیزلی، بالابر و کامیون مورد استفاده قرار گیرد. با تعداد کافی از این وسیله شرکت APM  قادر خواهد بود ۶۵۰۰۰ مایل طی شده روزانه به وسیله کامیون‌های دیزلی و جرثقیل را حذف کند.

به دنبال نیاز به بنادر برای حفظ  رقابت در میان نیروهایی که نمی‌توان کنترلی بر آن‌ها داشت،به ویژه در بنادر لس‌آنجلس و لانگ بیچ که طبق آمار، ۴۶ درصد از واردات آسیا در سال گذشته را بر عهده داشته، تنش‌های تجاری افزایش می‌یابد.

به علاوه تنش‌های در حال وقوع فی‌مابین ایالات‌متحده و چین بر کسب‌وکار تاثیر گذاشته و صادرات به چین از طریق لس‌آنجلس و لانگ بیج ۳۵ درصد کاهش یافته و واردات نیز در دوره مشابه سال ۲۰۱۸ به میزان ۱۱.۵ درصد کاهش داشته است.

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل