موضوعات: بنادر و سواحل

خبری خوش برای حل مسئله آب جزیره‌نشینان

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با موسسه آموزشی علوم و فنون کیش به منظور ایجاد و گسترش زمینه‌های همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی به خصوص در زمینه مشکلات شیرین کردن آب منطقه کیش، تفاهم نامه همکاری امضا کردند که نوید بخش حل مسائل آب منطقه است.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش خبرگزاری، از مفاد این تفاهم‌نامه مشترک می‌توان به همکاری در زمینه اجرای طرح‌های پژوهشی و فناوری در راستای اولویت‌های سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و مؤسسه به ویژه در زمینه‌های زیست‌فناوری دریا، کاربردهای فناورانه ریزجلبک‌ها، همکاری در ایجاد مرکز پژوهشی فناوری دریا در کیش، مدیریت یکپارچه منابع آبی، استحصال نمک‌های ارزشمند از شورابه آب شیرین‌کن‌ها، مدیریت شورابه‌های آب شیرین‌کن‌های درون سرزمینی و دریایی، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در تامین انرژی سبز و کنترل ریزگردها و روش‌های عملی مقابله با آن اشاره کرد.

همکاری در راستای مالکیت فکری و حقوق مالکیت معنوی، مشاوره در زمینه پژوهش و فناوری، همکاری در تعریف و اجرای مشترک پروژه‌های تحقیقاتی ملی و بین‌المللی با همکاری سازمان‌های بین‌المللی، همکاری در برگزاری نمایشگاه، فن بازار، همایش، سمینار و کنفرانس‌های تخصصی مشترک در حوزه‌های علمی و فناوری، انتقال تجربیات و همکاری سازمان در برگزاری جشنواره‌های علمی و فناوری به موسسه نیز سایر محورهای همکاری است.

همچنین برگزاری تورهای فناوری، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت تخصصی مشترک و استفاده از امکانات طرفین، برگزاری کارگاه‌های تخصصی مشترک با کمک سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد سازمان با مؤسسه از دیگر مفاد تفاهم‌نامه همکاری است.

لازم به ذکر است در ابتدای این جلسه گزارش کاملی از وضعیت آب و همچنین مشکلات و راهکارهای اجرایی برای رفع مشکلات حوزه آب شیرین جزیره کیش اراِئه شد.

این تفاهم‌نامه همکاری با محوریت ایجاد و گسترش زمینه‌های همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی با حضور علیرضا عشوری رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی و داریوش سلیمی مدیر موسسه آموزشی علوم و فنون کیش امضا شد.

منبع:ایرنا

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل