مشکلات استفاده از سوخت کم‌سولفور در کشتی‌ها

بررسی‌های جدید که توسط مؤسسه بیمکو انجام شده نشان می‌دهد بسیاری از دارندگان کشتی‌ها که از سوخت کم‌سولفور استفاده می‌کنند با مشکلات و چالش‌های جدیدی مواجه شد‌ه‌اند، زیرا تأمین‌کنندگان این گونه سوخت استاندارد‌های لازم را رعایت نمی‌کنند.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، تحلیلگران بیمکو با بررسی سوخت کم‌سولفور مورد استفاده در کشتی‌ها به موارد جدیدی از مشکلات دست یافتند که کیفیت این نوع سوخت را زیر سوال می‌برد.

در این میان ۸۶ درصد از پاسخ دهندگان عملکرد سوخت کم‌سولفور را ضعیف گزارش کرده‌اند و دو سوم آنان نیز اذعان داشتند با تشکیل رسوب در مخازن سوخت، مشکلات چالش برانگیز رخ می‌دهد به گونه‌ای که می‌تواند با تشکیل موم خطوط لوله و فیلتر را مسدود کند.

۲۰ درصد از گزارشات مبنی بر آن بود که افراد ترجیح می‌دهند شرکت تأمین سوخت را تغییر دهند.

بر اساس این گزارش فرسودگی موتور، اختلال در پمپ سوخت و احتمال قطعی برق در نیروی محرکه از جمله مشکلاتی است که برخی از سوخت ها‌ی ناخالص کم‌سولفور کشتی‌ها را تهدید می‌کند.

در گزارش‌های منتشر شده از سوی بیمکو آمده است در پاسخ‌های بررسی شده از سوی کارمندان فنی، تشکیل لجن با استفاده از سوخت‌های جدید نیزممکن است به  کشتی‌ها آسیب بزند و قطعاً باید کشتی‌هایی که از این سوخت استفاده می‌کنند به خطوط تصفیۀ لجن مجهز باشند و دارای فیلتر‌های سوخت جدید باشند.

 برخی از آنان نیز اعلام کردند پس از چند ساعت کار، دستگاه تصفیۀ سوخت دچار گرفتگی می‌شود که باید نسبت به پاکسازی و تصفیۀ آن اقدام کرد.

در پایان گزارش بیمکو آمده است به نظر می‌رسد تصفیه خانه‌های سوخت و صنعت بانکرینگ که وظیفه تأمین سوخت را دارند در شرایط  ویروس کرونا استاندارد‌های لازم را رعایت نمی‌کنند که نظارت کارشناسان IMO بر عملکرد آنان ضروری به نظر می‌رسد.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل