کانال پاناما با ترانزیت ۱۰ هزار کشتی رکورد زد

کانال پاناما با عبور یک کشتی بزرگ حمل گاز Neopanamax به رکورد عبور ۱۰ هزار کشتی در چهار سال اخیر پس از اجرای طرح توسعه دست یافت.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، این کشتی بزرگ که ۱۸۰ هزار متر مکعب گاز طبیعی را حمل می‌کرد در تاریخ ۱۰ آگوست از این کانال عبور کرد.

“Ricaurte Vásquez Morales” مدیر کانال پاناما در این زمینه گفت: بعد از چهار سال توسعه و گسترش کانال علی‌رغم درگیر بودن صنعت کشتیرانی با کرونا این کانال به رکورد  قابل قبولی رسیده که یک نقطه عطف محسوب می‌شود.

وی افزود: اگرچه در ماه می‌ ترانزیت کشتی از این کانال ۲۱ درصد کاهش یافته بود، اما در حال حاضر با ترافیک کشتی‌های تجاری مواجه هستیم و در ماه‌های اخیر ترانزیت کشتی‌های حمل گاز (LNG) ال ان جی ۱۲  درصد، کشتی‌های کانتینری ۴۶ درصد و کشتی‌های حمل گاز مایع (LPG) ال پی جی ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی با اظهار تاسف از کاهش تردد کشتی‌های کروز در مسیر کانال اظهار امیدواری کرد شرایط در ماه‌های آینده به گونه‌ای باشد که راه برای ترانزیت این قبیل کشتی‌ها باز شود.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: موضوع عریض‌تر کردن کانال در دستور کار قرار دارد، زیرا سایز و اندازه کشتی‌های جدید روز به روز بزرگتر می‌شود و این کار لزوم بهره برداری از طرح‌های جدید را بیش از پیش ضروری می‌سازد.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری
برچسب‌ها: کانال پاناما

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل