موضوعات: شیلاتهرمزگان

فعالیت های شیلاتی در ابوموسی ارتقا یابد

سرپرست شیلات هرمزگان گفت: فعالیت های شیلاتی در ابوموسی ارتقا یابد.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، عبدالرسول دریایی در جلسه رفع موانع تولید سردخانه ابوموسی که در اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد، با بیان اینکه شهرستان ابوموسی می‌تواند به خوبی از رونق اقتصادی و تولید با محوریت دادن فعالیت‌های شیلاتی بهره مند شود، گفت: در صورت حمایت از فعالیت‌های شیلاتی این شهرستان ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی و اشتغال است.

وی با اشاره به اینکه مجتمع برودتی، سردخانه‌ای و کنسرو سازی شهرستان ابوموسی نباید بیش از این متوقف بماند، گفت: حمایت از این صنایع توسط جامعه صیادی و بهره بردار می‌تواند رونق صید و صیادی در این شهرستان را فراهم سازد.

دریایی با تاکید بر تحویل گیری و تخلیه صید صیادان شهرستان ابوموسی در خود این شهرستان خاطر نشان شد: این مهم علاوه بر کمک به فعال شدن مجتمع برودتی، سردخانه‌ای و کنسرو سازی شهرستان ابوموسی می‌تواند، با توجه به نزدیک تر شدن محل تخلیه صید تا سردخانه در این شهرستان بدون شک شاهد ارتقای کیفیت محصولات صید شده نیز باشیم.

وی تصریح کرد: شیلات هرمزگان برای راه اندازی سردخانه ۲۳ میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال جهت راه اندازی تأسیسات برودتی و یخسازی اعتبار را جذب و هزینه کرده است.

برپایی جلسات مستمر رئیس شیلات شهرستان ابوموسی با سرمایه گذاران، برگزاری جلسه رئیس شهرستان ابوموسی با صیادان در راستای تحویل گیری و تخلیه صید و همچنین دیدار با فرماندار ابوموسی در راستای موارد مطروح از مصوبات این جلسه بود.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل