اجرای طرح انتقال آب دریای کاسپین به استان سمنان مشکلات کم‌آبی را رفع می‌کند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تشکیل شرکت انتقال آب دریای کاسپین به استان سمنان در سمنان تأکید کرد و گفت: مرحله نخست مطالعات طرح ملی انتقال آب کاسپین به فلات مرکزی تکمیل‌شده است.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، حمیدرضا جانباز پیش از ظهر امروز در دیدار با استاندار سمنان در دفتر استاندار این استان اظهار داشت: یکی از ملزومات مورد نیاز برای اجرای طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان ایجاد شرکتی با همین عنوان است.

وی افزود: اجرای طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان بخش اعظمی از مشکلات استان سمنان در حوزه کمبود منابع آبی در بخش‌های مختلف را مرتفع می‌کند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به ظرفیت‌های بسیار مطلوب استان سمنان در حوزه صنعت و معدن تأمین آب آشامیدنی و تأمین آب مورد نیاز در بخش صنعت و معدن استان سمنان را از جمله مهم‌ترین اثرات اجرای این طرح عنوان کرد.

جانباز تأمین منابع آبی را در تقویت و‌ توسعه اقتصاد استان سمنان بسیار حائز اهمیت و مثمر ثمر دانست.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح انتقال آب خزر به فلات مرکزی ایران سالانه به‌طور متوسط 200 میلیون مترمکعب کمبود منابع آبی استان سمنان تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: از این میزان در طول یک سال 50 میلیون مترمکعب برای بخش آشامیدنی و 150 میلیون مترمکعب برای بخش صنعت استان سمنان اختصاص می‌یابد.

جانباز خاطرنشان کرد: اجرای طرح انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی ایران در سال 97 به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است و این طرح در ردیف اعتباری بودجه 98 کشور قرار گرفته است.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل