آموزش صیادان در پنج محور دریایی

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اعلام برگزاری دوره های آموزشی پنجگانه برای صیادان، محورهای این دوره ها را حوزه های جستجو و نجات دریایی، مقابله و اطفاء حریق، مقابله با آلودگی دریایی، آشنایی با چراغ‌ های دریایی و مدیریت مواد زائد اعلام کرد.

آموزش به صیادان هرمزگانی

به گزارش مارین‌پرس، علیرضا محمدی کرجی ران اظهار داشت: یکی از رسالت های ذاتی این اداره کل آموزش های دریانوردی، ترویج فرهنگ ایمنی دریایی، کاهش سوانح و حفاظت از محیط زیست دریایی است که انجام این مهم در راستای ارتقای سطح دانش دریانوردان و اشرافیت این قشر پرتلاش از علوم نوین همچنین افزایش ضریب ایمنی ترددها با برگزاری دورهای آموزشی مداوم انجام می شود.

وی با اشاره به مسئولیت ها و فعالیت های کلان ملی و استانی در آبهای حاکمیتی و بین المللی اظهارداشت: «ترویج فرهنگ ایمنی دریایی»، «کاهش سوانح» و «حفاظت از محیط زیست دریایی» محورهایی است که در طول سال قالب دوره های آموزشی مستمر جهت ارتقاء سطح علمی دریانوردان را تشکیل می دهد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به برگزاری دوره های مشارکتی در این باره با همکاری اداره کل شیلات استان هرمزگان، بیان داشت: براساس نیازسنجی صورت گرفته و به منظور ارتقاء سطح دانش صیادان بومی و آگاهی هرچه بیشتر از علوم روزآمد دریانوردی در یک برنامه مشارکتی با اداره کل شیلات استان هرمزگان برگزاری دوره های پنجگانه در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: این دوره ها با تولیت شیلات استان هرمزگان و با تدریس کارشناسان از اداره کل بنادر و دریا نوردی استان هرمزگان در سراسر استان در حال برگزاری است.

محمدی کرجی ران محورهای پنجگانه این دوره ها را در حوزه های جستجو و نجات دریایی، مقابله و اطفاء حریق، مقابله با آلودگی دریایی، آشنایی با چراغ‌ های دریایی و مدیریت مواد زائد اعلام کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: براساس پیش بینی صورت گرفته دوره های مذکور برای ۳۰۰ نفر از پرسنل شیلات اعم از مسئولان شیلاتی بنادر، بهره برداران بنادر ماهیگیری و جامعه صیادان در اقصی نقاط استان برنامه ریزی شده است.

محمدی کرجی ران تاکید کرد: به جهت رعایت شیوه نامه ها و پروتکل های بهداشتی و مراقبتی و به منظور حفظ سلامت شرکت کنندگان دوره ها در سراسر استان  به صورت مجازی برگزار می شود. 

وی ادامه داد: لزوم بهره گیری از آموزش های روزآمد برای دریانوردان و فعالان حوزه صیادی همواره جز اهداف سازمان بنادر و دریانوردی بوده است که انجام این مهم نیز مورد توجه، استقبال و نگاه مثبت سازمان شیلات ایران و اداره کل شیلات استان هرمزگان قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با فراگیران آموزش های نوین در حوزه های ایمنی و حفاظت محیط زیست ضمن آشنایی جامعه صیادی محلی با علوم جدید و ارتقاء دانش دریانوردان بومی ،گام مهمی در مسیر کاهش سوانح و صیانت از زیست بوم دریایی برداشته خواهد شد.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

چرا بندر چابهار می‌تواند یک بندر تمام ریلی باشد؟

ش مرداد 25 , 1399
بندر چابهار (شهید بهشتی) به عنوان نزدیک‌ترین بندر کشور به آب‌های آزاد و اقیانوس هند با موقعیت منحصر به فرد خود در کریدور شمال-جنوب می‌تواند دروازه ارتباطی ایران و کشورهای افغانستان، آسیای میانه و روسیه به شبه جزیره هند، خاور دور و سایر نقاط جهان باشد.
اتصال بندر به ریل راه‌آهن در اوکراین

شاید برای شما جالب باشد