موضوعات: گردشگری

تاسیس پارک به شکل نعل اسب بر روی امواج دریا

شرکت معماری هیترویک از برنامه های خود برای تاسیس یک پارک دریایی بر روی امواج اقیانوس در نزدیکی شهر سان فرانسیسکو خبر داده است.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، پارک یادشده که به شکل یک نعل اسب طراحی خواهد شد، cove یا پناهگاه ساحلی نام دارد و بر روی بقایای یک اسکله مخروبه و یک پارکینگ عمومی احداث می شود.

برای تاسیس این پارک ابتدا سازه های مستحکم و تکیه گاه های بتنی در ساحل تعبیه خواهد شد و سپس سایر سازه های پارک به شکل نعل اسب بر روی این تکیه گاه ها نصب می شوند. همچنین این سازه از ارتفاع کافی برخوردار خواهد بود تا در صورت بالا آمدن سطح آب دریا به زیر آب نرود.

تاسیسات فعلی اسکله قدیمی که قرار است این پارک بر روی آن احداث شود بیش از ۱۰۸ سال قدمت دارد و لذا بازسازی و نوسازی آن به وقت و زمان زیادی نیاز دارد. از سوی دیگر پیش بینی می شود در آینده سطح آب اقیانوس در منطقه احداث پارک یادشده ۹۰ سانتیمتر افزایش یابد و پارک دریایی مذکور با توجه به این مساله ساخته می شود.

بخش عمده این پارک به فضای سبز اختصاص دارد و در آن تاسیسات ورزشی برای ورزش بر روی خشکی و دریا در نظر گرفته شده است. از جمله دیگر بخش های این پارک می توان به تپه های شنی، چند تالاب و محل هایی برای پیاده روی اشاره کرد. همچنین یک پرده سینما در مرکز پارک نصب خواهد شد و فضاهای اداری و یک مرکز فروشگاهی نیز برای این پارک در نظر گرفته خواهد شد.

انتظار می رود تکمیل این طرح تا سال ۲۰۲۶ به طول بینجامد. همچنین قرار است این پارک از منابع انرژی تجدیدپذیر بهره بگیرد و آلایندگی زیست محیطی نداشته باشد. البته در این مورد جزئیات بیشتری ارائه نشده است.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل