ایجاد کریدور دریایی سبز بین اروپا و آفریقا

ایجاد کریدور دریایی سبز بین اروپا و آفریقا

به گزارش گروه بین‌الملل مانا به نقل از بلومبرگ؛ احداث این کریدور توسط مجمع جهانی دریانوردی با همکاری و مشارکت کنسرسیوم‌های Anglo American، Tata Steel، CMB، VUKA Marine، Freeport Saldanha، و ENGIE با هدف توسعه پایدار آفریقای جنوبی ایجاد می‌شود.

«یوهانا کریستنسن» مدیر‌عامل مجمع جهانی دریایی در ارتباط با ایجاد این کریدور گفت: ابتکار توسعه این کریدور سبز بین آفریقا و اروپا بر اساس انتقال انرژی توسط کشتیرانی و به دست آوردن فرصت‌های استراتژیک آفریقای جنوبی است؛ زیرا مطالعات اولیه فرصت‌های امیدوار کننده‌ای در چشم‌انداز شناسایی فرصت‌های شغلی در آفریقای جنوبی پیشِ روی ما قرار داده است. در واقع قاره آفریقا به عنوان یک بازیگر کلیدی در گذار جهان به انرژی‌های تجدید پذیر و حمل‌و‌نقل بدون آلایندگی است.

وی افزود: آفریقای جنوبی در امتداد مسیر‌های شلوغ کشتیرانی بین‌المللی قرار دارد و از بالاترین حجم ترافیک دریایی در منطقه مدیترانه برخور‌دار است؛ همچنین بهترین سیستم‌های بندری به منظور تجارت کالای با ارزش در این منطقه وجود دارد.

به گفتۀ وی اینک که سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) در حال آماده شدن برای تجدید نظر در استراتژی کربن‌زدایی است و آن را در نشست آینده MEPC ۸۰ که در ماه جولای سال جاری میلادی برگزار می‌شود، مورد بررسی قرار خواهد داد. توسعه و ایجاد یک کریدور سبز دریایی یکی از  مباحث قابل بحث در این گردهمایی خواهد بود.

از سوی دیگر «پیتر ویتکات» مدیر‌عامل کسب و کار بازاریابی آنجلو امریکن یکی از اعضای کنسرسیوم  نیز گفت: این ابتکار گام مهمی به سوی کربن زدایی گسترده در صنعت است؛ چراکه همگی در پی دستیابی به کربن صفر درصد هستیم و آفریقا بهترین فرصت در این ارتباط می‌باشد.

«رانجان سین‌ها»  مدیر گروه کشتیرانی تاتا استیل هم در این زمینه گفت: ایجاد این کریدور صنعت کشتیرانی را به حمل‌و‌نقل اقیانوسی کم‌کربن هدایت خواهد کرد. ضمن اینکه پتانسیل‌های موجود در قاره آفریقا در زمینه معدن، فولاد و انرژی  با ایجاد این کریدور بیش از پیش  شناخته خواهد شد.

وی در پایان گفت: دستیابی به انرژی سبز از جمله اهدافی است که ما در این کریدور پیگیری می‌کنیم و در این ارتباط باید کشتی‌هایی با سوخت آمونیاک و هیدروژن ساخته شود.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

روزانه ۲۴۰ هزار متر مکعب آب دریا در بوشهر شیرین‌سازی می‌شود

ی فروردین ۶ , ۱۴۰۲
وی افزود: کارگروه ویژه‌ای برای رفع تنش آبی و سپس پایداری آب شرب استان بوشهر تشکیل دادیم که در کمتر از یکسال، تنش آبی را پشت سر گذاشتیم و اکنون نیز در بسیاری از مناطق به پایداری در تامین آب رسیده‌ایم. استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بوشهر به عنوان مرکز […]
روزانه ۲۴۰ هزار متر مکعب آب دریا در بوشهر شیرین‌سازی می‌شود