ایفای نقش سازمان بنادر و مؤسسه‌های رده‌بندی در ارتقا تحقیقات دریایی

به گزارش مانا، “حسین عباس‌نژاد” در نشستی با نمایندگان  مؤسسات رده‌بندی کشتی‌ها اظهار کرد: با تدابیری که در سال‌های گذشته برای ایجاد موسسات رده‌بندی در ایران انجام شد و سازوکار‌های امروزی، دو مؤسسه رده‌بندی در کشور فعال هستند.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی این دو مؤسسه رده بندی که در بالاترین استاندارد‌های جهانی فعالیت‌های خود را در پیش گرفته‌اند در دوره گذر از تحریم‌های ظالمانه آمریکا آسیب‌های کمتری متوجه صنعت حمل و نقل دریایی خواهد شد.

 مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: آنچه مسلم است برای حفظ این جایگاه مطابق با کنوانسیون‌ها  نیاز است یک حرکت تحولی جدیدی در این صنعت شکل بگیرد و لازمه به نتیجه رسیدن این مهم نیز قرار گرفتن بخش‌های مختلف در کنار یکدیگر با محوریت سازمان بنادر و شرکت‌های کشتیرانی معتبر و مؤسسه‌های رده‌بندی است.

عباس‌نژاد ابراز امیدواری کرد با پایه‌ریزی مجموعه‌ای از اقدامات خدماتی، ایمنی، حفاظتی، آموزشی و مطالعاتی می‌توان روزی که تحریم‌ها برداشته می‌شود، دنبال مؤسسات بین‌المللی خارجی نباشیم بلکه خودمان بازار هدف را راه‌اندازی کنیم؛ بنابراین لازم است که سازمان بنادر و دریانوردی در تفاهم‌نامه دوجانبه و یا چندجانبه این مسأله را درنظر بگیرند.

 وی با اشاره به آمادگی سازمان بنادر برای در اختیار گذاشتن فضای آموزشی در راستای ارتقای مباحث فنی حوزه دریانوردی، تصریح کرد: مؤسسات رده‌بندی با توجه به ظرفیت‌ها و ارتباطات بین‌المللی خود یک فضای مناسبی برای ارتقای سطح آموزشی به ویژه در تخصص‌های ویژه که اختصاص به سازمان بنادر دارد، می‌توانند با کمک دانشگاه‌ها در راستای ارتقا کمی و کیفی تحقیقات دریایی رسالت اصلی خود را به درستی ایفا کنند.

 مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در این رابطه خواستار ایجاد یک مرکز آموزشی پیشرفته تخصص‌های دریایی در کنار یک مرکز تحقیقاتی در استان هرمزگان با مشارکت موسسات رده‌بندی شد.

مدیرعامل یکی از مؤسسه‌های رده‌بندی نیز در خصوص چگونگی فعالیت مؤسسات رده‌بندی محور با محوریت توسعه فعالیت‌های دیپلماسی منطقه‌ای گفت: مؤسسات رده‌بندی زمانی که توسط یک کشور تایید صلاحیت می‌شوند، تمام گواهینامه‌های فنی و قانونی، کیفی و رده‌بندی آن‌ها که مجوز بهره‌برداری از انواع تجهیزات و خدمات است در آن کشور مورد اطمینان دولت‌ها و بهره‌برداران قرار می‌گیرد.  

حسین صفری افزود: به همین منظور بحث دیپلماسی اقتصادی دریامحور از این جا شکل بگیرد که اگر مؤسسات رده‌بندی مورد حمایت قرار بگیرند که از سایر دولت‌ها تایید صلاحیت شوند، گواهینامه‌هایی که آن‌ها صادر می‌کنند در سایر کشور‌ها نیز اعتبار دارد و به راحتی می‌توان با گواهینامه مؤسسه‌های رده‌بندی ایرانی محصولات و خدمات دریایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، در سایر کشور‌ها نیز مورد بهره‌برداری قرار بگیرد؛ بنابراین از این منظر می‌توان نقش اقتصاد دریامحور را با مشارکت مؤسسه‌های رده‌بندی را پررنگ کرد.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

هند به یکی از بازیگران اصلی صنعت دریایی تبدیل می‌شود

د تیر ۵ , ۱۴۰۲
به گزارش گروه بین‌الملل مانا به نقل از سایت پورت نیوز؛ بر‌اساس گزارشی که از سوی وزارت بازرگانی هند منتشر شده این کشور تصمیم گرفته است با توسعه و تأمین مواد اولیه و گسترش صنایع دریایی و صنعت کشتیرانی همچنین افزایش صادرات به یکی از بازیگران اصلی صنعت دریایی تبدیل […]