زیر دریایی‌های چین با استفاده از هوش مصنوعی ردیابی می‌شوند

به گزارش مانا،  وزرای دفاع سه کشور روز جمعه اعلام کردند خدمه‌هایی که در مأموریت‌های اقیانوس آرام در هواپیماهای تجسسی و تهاجمی نیروی دریایی آمریکا پرواز می‌کنند، از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای پردازش سریع داده‌های سونار جمع‌آوری‌شده توسط زیردریایی های آمریکا، انگلیس و استرالیا استفاده خواهند کرد.

بنا به گزارش بلومبرگ، این فناوری به سه کشور امکان می‌دهد زیردریایی‌های چینی را با سرعت و دقت بیشتری ردیابی کنند؛ زیرا آنها به دنبال راه‌هایی برای کاهش تأثیر نوسازی نظامی سریع رو به رشد چین هستند. این آزمایش‌ها بخشی از توافق‌نامه اشتراک‌گذاری فناوری گسترده سه کشور به نام Auku Pillar II است.

این سه کشور همچنین اعلام کردند الگوریتم‌های هوش مصنوعی پیشرفته ای بر روی چندین سیستم از جمله هواپیمای P-8A Poseidon برای پردازش داده‌های سونوبوی هر کشور (دستگاه‌های تشخیص زیر آب) نصب خواهند کرد.

پروژه ۲۴۵ میلیارد دلاری آکوس (Aukus) با انگلیس و آمریکا برای ساخت کلاس جدیدی از زیردریایی‌های عادی مجهز به انرژی هسته‌ای توسط چین به دلیل داشتن پتانسیل ایجاد یک رقابت تسلیحاتی مورد انتقاد قرار گرفته است.

با این حال، رسانه‌های محلی از این قانون پیشنهادی انتقاد کرده و اعلام کردند که این قانون همکاری‌های استرالیا با شرکای غیر عضو توافق آکوس مانند ژاپن، کره جنوبی، فرانسه، آلمان و دیگران را محدود کند.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

کشف بیش از ۱۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در ۲ شناور بندر دیلم

ش آذر ۱۱ , ۱۴۰۲
سرهنگ غلامرضا محقق در گفتگو با خبرنگار مانا در بوشهر برخورد قاطع با قاچاق در ابعاد گوناگون را در اولویت برنامه فرماندهی مرزبانی استان بوشهر دانست و اظهار داشت: تردد شناور‌ها در خلیج‌فارس به صورت دائمى رصد و پایش می‌شود و با هرگونه تخلف برخورد قاطع خواهد شد. جانشین مرزبانی […]