افتتاح جاده دوم دسترسی به مجتمع بندری نگین تا پایان خردادماه سال آینده

زمان مطالعه: 1 دقیقه

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از افتتاح جاده دوم دسترسی به مجتمع بندری نگین بوشهر تا پایان خردادماه سال آینده خبر داد.

افتتاح جاده دوم دسترسی به مجتمع بندری نگین تا پایان خردادماه سال آینده

به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، محمد شکیبی نسب با بیان اینکه مشکل ترافیکی ناشی از ازدحام تردد کامیون‌های ترانزیت موادنفتی در ورودی بندر بوشهر برطرف شد اظهار کرد: به دنبال ترافیک ایجاد شده در ورودی بندر بوشهر ناشی از توقف تانکرها؛ در نشستی اضطراری با دستگاه‌های مربوطه از جمله مدیر کل اقتصادی استانداری، مسئول پیگیری‌های ویژه استاندار، ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای گره‌گشایی از مشکل کندی تردد تصمیم‌گیری شد.

وی بیان کرد: تا پیش از این کامیون‌ها برای تخلیه بار ترانزیتی در مجتمع بندری نگین ابتدا باید برای اقدامات کنترلی به محدوده پلیس راه قدیم بوشهر – برازجان می‌رفتند که با پیگیری‌های انجام شده و نگاه سازنده و مثبت دستگاه‌های متولی از امروز انجام اقدامات کنترلی کامیون‌های ترانزیتی در ورودی مجتمع بندری نگین انجام خواهد شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: عامل اصلی در ترافیک ایجاد شده فعال شدن مجتمع بندری نگین بوشهر در ترانزیت مشتقات نفتی است که با هدف رونق بندر بوشهر از ماه گذشته عملیاتی شده است.

شکیبی نسب اظهار کرد: بندر بوشهر با جذب سرمایه گذارانی توانمند در مسیر رونق روزافزون قرار گرفته است که این روند در مسیر ورودی به بندر بوشهر (خیابان طالقانی) ازدیاد تردد کامیون‌ها را به دنبال داشته است.

وی افزود: با توجه به پروژه در حال احداث جاده دوم دسترسی به مجتمع بندری نگین، با افتتاح این پروژه تا پایان خردادماه سال آینده بخش عمده تردد کامیونی از بندر بوشهر به مجتمع نگین منتقل و ترافیک ورودی به بندر بوشهر به طور کامل روان خواهد شد.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از مانا

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

سیاست‌های آبزی پروری اتحادیه اروپا – قسمت اول

ش اسفند 5 , 1402
زمان مطالعه: 1 دقیقه 01 آبزی‌پروری به پرورش ماهی، صدف، جلبک و سایر موجودات آبزی اشاره دارد. این می‌تواند در آب‌های دریایی، لب شور یا داخلی و همچنین در تاسیسات زمینی مجهز به سیستم های گردش آب انجام شود. توسعه پایدار آبزی پروری (از نظر محیطی،  اقتصادی و اجتماعی) یکی […]

همچنین بخوانید: