موضوعات: سیاسی نظامی

6 هزار نفتکش توسط ناوگروه های نداجا اسکورت شدند

فرمانده قرارگاه ناوگان جنوب نداجا گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از سال 88 تا به امروز موفق به اسکورت 6 هزار نفتکش شده است.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، دریادار دوم افشین تاشک روز شنبه در آیین استقبال از ناوگروه شصتم نداجا اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از سال 88 تا به امروز 60 ناوگروه برای حفاظت و حراست از منافع نظام اسلامی به آب های دور دست اعزام کرده است.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای فرمایش ها و دستورهای مقام معظم رهبری مبنی بر راهبردی بودن نیروی دریایی ارتش، گسترش حوزه ماموریت و مبارزه با پدیده شوم دزدی دریایی انجام شده است.

وی اضافه کرد: ناوگروه شصتم اطلاعاتی، عملیاتی و آموزشی نداجا متشکل از ناوشکن بایندر، ناو لجستکی لاوان و ناو لجستیکی بوشهر که بعد از گذشت 52 روز و طی مسافت پنج هزارو 600مایل دریایی و حضور در بنادر کلمبو کشور سریلانکا و مسقط کشور عمان به کشور بازگشت.

ناوگروه شصتم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی صبح امروز با استقبال همتی استاندار استان هرمزگان و جمعی از فرماندهان در منطقه یکم امامت نداجا در بندرعباس پهلو گرفت.

درجریان این مراسم همچنین ناوگروه شصت ویکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بدرقه فرماندهان این نیرو بندرعباس را به مقصد آیهای دور دست ترک کرد.

این ناوگروه متشکل از ناوشکن سبلان و ناو لجستیکی بندرعباس است که ماموریت خود را از امروز آغاز کرد.

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل