بهره برداری از علائم کمک ناوبری هوشمند در بندر چابهار

معاون دریایی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای ارتقای ایمنی دریانوردی در آبراه ها و ناوگان تحت پرچم و همچنین با توجه به افزایش میزان ترددهای دریایی، طرح سیستم کمک ناوبری هوشمند در بندر چابهار به بهره برداری رسید.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، سید حسن ابراهیمی اظهار کرد: اجرای طرح سیستم کمک ناوبری هوشمند از ابتدای سال جاری در دستور کار قرار گرفت و با استفاده از طراحی نرم افزار و سخت افزار فرستنده و گیرنده  AIS و  با بهره گیری از تکنولوژی و استاندارد AIS (Aton) در بندر چابهار به بهره برداری رسید.

معاون دریایی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: از مزایای استفاده از این سیستم و تجهیز علائم کمک ناوبری بندر به سیستم شناسایی اتوماتیک AIS در عملیات ایمن است که در صورت خاموش بودن چراغ های علائم کانال و جابجایی بویه ها، تاثیری در ایمنی عملیات بندر ایجاد نخواهد کرد.

ابراهیمی تصریح کرد: این سیستم با علامت گذاری دقیق در نقاط تعریف شده، کمک می کند تا کلیه شناورها و راهنمایان بتوانند در سیستم های کمک ناوبری خود مانند ECDIS و AIS مسیر صحیح کانال ورودی را تشخیص دهند.

 وی بیان کرد: با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، این طرح در کلیه بنادر تابعه در طول سواحل استان سیستان و بلوچستان نیز اجرایی گردد.

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل