سواحل مکران، ظرفیتی مناسب برای توسعه ورزش های آبی ساحلی

سواحل مکران به لطف برخورداری از امواج خروشان دریا و طبیعت بکر و زیبا، ظرفیتی مناسب برای توسعه ورزش های آبی ساحلی در کشور است.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، سواحل مکران به لطف برخورداری از سواحل زیبا و امواج خروشان یکی از بهترین نقاط کشور برای سرمایه گذاری و پرورش استعدادها در رشته های آبی ساحلی به ویژه موج سواری ست. همچنین، این موهبت بزرگ می تواند ظرفیتی برای جذب گردشگر و رونق بیشتر در این بندر اقیانوسی باشد.

توسعه و گسترش زیرساخت هایی از جمله زمین فوتبال ساحلی، زمین والیبال ساحلی، تجهیز محدوده ای برای موج سواری، شنا، قایقرانی، غواصی می تواند گامی بلند در جهت رشد و کشف استعدادهای بومی در این ورزش و حتی شناخته شدن جنوب استان سیستان و بلوچستان به عنوان قطب ورزش های آبی ساحلی باشد.

شرایط برای برگزاری مسابقات بین المللی در سواحل مکران مهیاست

ادهم کرد زابلی، مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان ، وجود سواحل زیبا و اقیانوسی را موهبتی خدادادی و ظرفیتی مناسب برای گسترش و توسعه بیشتر زیرساخت ورزش های آبی ساحلی به ویژه موج سواری دانست و گفت: بسیار امیدواریم تا با برگزاری مسابقات ملی در چابهار بتوانیم زمینه را برای کشف استعدادهای شایسته استان در دو بخش بانوان و آقایان و حضور پررنگ تر جوانان سیستان و بلوچستان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم کنیم.

وی از جمله مهم ترین اولویت های این اداره کل در جنوب استان را برنامه ریزی و توسعه ورزش های آبی ساحلی به ویژه موج سواری برای جوانان طرفدار این رشته در چابهار عنوان و تاکید کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل بسیار خوب سواحل مکران در جنوب استان شرایط برای برگزاری مسابقات در سطج بین المللی نیز مهیاست.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا اولین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی موج سواری بانوان و همچنین دومین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی موج سواران در بخش آقایان با عنوان جام مکران از روز شنبه با حضور ورزشکاران، علاقه مندان و مسئولان محلی در سواحل جنوب استان آغاز و همچنان در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: این رقابت ها در ساحل روستای رَمین چابهار و به میزبانی منطقه آزاد چابهار و اداره ورزش و جوانان در حال برگزاری است و تا 6 تیرماه ادامه خواهد داشت.

کرد همچنین از برگزاری دوره های داوری، مربیگری، برگزاری مسابقات امداد و نجات و همچنین سمینارهای مربوط به موج سواری در طول مدت برگزاری این مسابقات خبر داد و گفت: در حاشیه برگزاری این رقابت ها برنامه های آئینی موسیقی محلی اجرا و نمایشگاه صنایع دستی و غرفه غذاهای محلی به عنوان ظرفیت های گردشگری منطقه نیز برپاست.

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

4 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل