نوار ساحلی گلستان بیش از 50 سال لایروبی نشده است

سرپرست استانداری گلستان با بیان اینکه 94 کیلومتر سواحل در استان گلستان وجود دارد، گفت: بیش از ۵۰ سال است در نوار ساحلی استان گلستان هیچ لایروبی اتفاق نیفتاده، این مناطق تحت پوشش محیط زیست کشور قرار دارد و هر اقدام عمرانی نیاز به مجوز از این نهاد دارد‌.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌نیوز، میرمحمد غراوی امشب در نشست هم‌اندیشی با نمایندگان، کارفرمایان و تعاونی‌ها  که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد اظهار کرد: در مدت سه روز از ۲۷ تا ۲۹ اسفند بارش سنگینی  تمامی پهنه استان را فرا گرفت که منجر به سیلاب شد.

غراوی با بیان اینکه 94 کیلومتر سواحل در استان گلستان وجود دارد، گفت: بیش از ۵۰ سال است در نوار ساحلی استان گلستان هیچ لایروبی اتفاق نیفتاده و این مناطق تحت پوشش محیط زیست کشور قرار دارد و هر اقدام عمرانی نیاز به مجوز زیست محیطی از این نهاد دارد‌.

وی یادآور شد: پنج کانال اصلی وظیفه تخلیه آب را در سیلاب اخیر برعهده داشتند  و بیش از ۱۰ سال برخی از این کانال‌ها خشک شده بود و نیاز به لایروبی داشتند.

سرپرست استانداری گلستان تاکید کرد: از تالاب تا دریا یک و نیم کیلومتر خشکی وجود دارد  که نیاز به لایروبی بود و مشکل ما مسدود بودن مصب رودخانه‌های ما بود و توانستیم رودخانه‌ها را تخلیه کنیم.

وی با بیان اینکه در اواخر سال 1397، مجموعه‌ای از تمامی حوادث طبیعی اعم از رانش، لغزش و سیلاب را در گلستان شاهد بودیم، ابراز کرد: همیاری نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه و دستگاه‌های اجرایی و حس نوع‌دوستی مردم سراسر کشور، موجب تسکین آلام سیل‌زدگان شد.

منبع: فارس

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل