مطالعات لایروبی خلیج گرگان به کجا رسید؟

مدیرکل محیط زیست گلستان گفت: نتیجه مطالعات مرکز ملی اقیانوس شناسی در خصوص لایروبی کانال‌های منتهی به دریای کاسین در کارگروه تخصصی احیای خلیج گرگان بررسی و برای تصویب نهایی و ابلاغ به ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور ارسال شد.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، محمدرضا کنعانی اظهار کرد: در جلسه دوم ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور، با دستور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور مقرر شده بود که کارگروه ویژه‌ای برای خلیج گرگان تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون سه جلسه این کارگروه برگزار شده است، افزود: در جلسه اول کمیت آب در خلیج، جلسه دوم کیفیت آب در خلیج و در جلسه سوم محدوده و حریم و تغییر کاربری‌ها بررسی شد.

مدیرکل محیط زیست گلستان بیان کرد: موضوعات بررسی شده در این کارگروه در جلسه سوم ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور مطرح شد. در این جلسه برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت از جمله تعیین حقابه زیست‌محیطی خلیج از حوضه‌های آبخیز بالادست، توسعه سیستم جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب سکونت‌گاه‌های شهری و… در قالب پروژه‌هایی با مسئولیت هر دستگاه مشخص شد. حدود ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این کار در نظر گرفته شد.

کنعانی ادامه داد: همچنین مقرر شد مرکز ملی اقیانوس شناسی نتایج حاصل از بررسی در خصوص چگونگی تبادل آب بین خلیج و دریا را در جلسه بعدی ستاد ارائه کند و این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی بیان کرد: کارشناسان مرکز ملی اقیانوس شناسی، مطالعات را تکمیل و در جلسه کارگروه تخصصی نجات خلیج ارائه و به سؤالات پاسخ دادند. این مرکز لایروبی کانال‌های خزینی، چپاقلی و آشوراده را مطرح و اعلام کرد که باید این اتفاق بیافتد. در این مطالعات بررسی شد که لایروبی کدام کانال‌ها بیشترین تأثیر را خواهد گذاشت. البته کارشناسان این مرکز تأکید کردند که این لایروبی‌ها در کمیت آب خلیج نقشی ندارد ولی به خودپالایی آب خلیج کمک می‌کند.

مدیرکل محیط زیست گلستان اظهار کرد: در کارگروه تخصصی مصوب شد نتیجه مطالعات در جلسه بعدی ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور که در ماه جاری برگزار می‌شود، تصویب و وارد فاز اجرایی شود.

کنعانی گفت: بعد از ابلاغ ستاد ملی، سازمان بنادر عملیات لایروبی را دنبال خواهد کرد.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل