ترانزیت کالا به افغانستان از بندر گوادر پاکستان آغاز شد

ترانزیت کالا به افغانستان از طریق بندر استراتژیک گوادر آغاز شده است؛ این بندر بخشی از پروژه کریدور اقتصادی چین - پاکستان است.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، حمل و نقل کالا به افغانستان طی روزهای گذشته از بندر استراتژیک گوادر پاکستان که بخشی از کریدور اقتصادی چین پاکستان به شمار می‌رود آغاز شده است.

بنا به گفته محمدصادق، نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان نخستین محموله ورودی این بندر به مرز افغانستان از امارات بود و طی روزهای آینده محموله‌های بیشتری به این بندر خواهد رسید.

وی تأکید کرد: ما قدم بزرگی دیگری در راستای تبدیل کردن گوادر به یک شهر ترانزیت برداشته‌ایم. نخستین کشتی حامل محموله به افغانستان در بندر گوادر پهلو گرفته و قرار است محموله آن پس از طی مراحل گمرکی راهی افغانستان شود.

افغانستان برای تأمین کالاهای مورد نیاز خود به مسیرهای جاده‌ای وابسته است. بندر گوادر با توجه به شرایط جغرافیایی خاص خود مسیر جاده‌ای نزدیک‌تری را به افغانستان به خصوص به مناطق جنوبی این کشور ارائه می‌دهد.

انتظار می‌رود بندر گوادر به اصلی‌ترین مسیر حمل و نقل کالای پاکستان تبدیل شده و چین را مستقیماً‌ به دریای عرب فراهم می‌کند.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل