موضوعات: دریانوردان

صبر و پشتکار؛ بزرگترین خصلت دریانوردان است

کاپیتان ایرانی و مدرس دانشکده دریایی : باید روحیه پژوهش و تحقیق در بین دریانوردان ایرانی تقویت شود.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مارین‌نیوز،  فرشاد حائری با بیان اینکه دریانوردی کشور باید دارای ناوبری ایمن باشد و در وهله اول بتواند با سلامت در نقاط مختلف جابجا شود افزود: باید این قابلیت را داشته باشیم که به بهترین شکل از دانش و تجهیزات خود استفاده کنیم.

این مدرس دانشکده دریایی، تصریح کرد: پژوهش و تحقیق در دریانوردان ایرانی نیازمند تقویت است و در حال حاضر از بدو ورود دانشجویان مقوله پژوهش و تحقیق را در دستور کار قرار داده ایم.

حائری بزرگترین خصلت دریانوردان را صبر و پشتکار دانست و گفت: حس مسئولیت پذیری بزرگترین آموزشی است که می‌تواند دریانوردی کشور را به سمت پیشرفت سوق دهد، بنابراین باید مسئله مسئولیت پذیری به صورت جدی توجه کنیم.

130 هزار دریانورد فعال ایرانی داریم

جلیل اسلامی؛ عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره روز جهانی دریانوردی و تعداد دریانوردان کشورمان گفته بود: از ۱۳۰ هزار دریانورد فعال ایرانی، ۱۲۵ نفر دریانورد خانم دریانورد در ناوگان دریایی کشور مشغول به کار هستند، همچنین درصد نیروی کار خارجی در ناوگان کشتیرانی ما بسیار کم است و از کل ۱۳۰ هزار نفر دریانورد، ۳۲۳ نفر نیروی کار خارجی هستند.

وی اضافه کرد: مراسم روز جهانی دریانوردی و دریانوردان، ۲۷ مرداد ماه جاری با حضور مدیران ارشد دریایی و دریاییان کشور در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهد شد. 

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانودی با بیان اینکه شعار جامعه دریایی کشور برای مراسم امسال” توسعه دریایی کشور با ایجاد فرصت‌های شغلی برابر ” تعیین شده است، افزوده بود: در مراسم جشن دریاییان ایران در سال جاری، ۷۰۰ نفر از فعالان، مدیران و کارشناسان بخش‌های مختلف دریایی و دریانوردی کشور حضور دارند.
به گفته اسلامی در مراسم روز جهانی دریانوردی، از ۷۰ دریانورد نمونه در حوزه‌های متنوع دریایی تجلیل می‌شود.

منبع: صداوسیما

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل