هزینه‌های شرکت نفت فلات قاره سالانه 300 میلیون یورو کاهش یافته است

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: هزینه‌های این شرکت در زمینه‌های حفاری، شناور، خدمات فنی و … در 2 سال گذشته سالیانه 300 میلیون یورو کاهش یافته که رقم بسیار بزرگی بوده و کتمان این موفقیت بی‌انصافی است.

به گزارش این خبرگزاری، حمید بورد افزود: در دو سال گذشته در بیشتر موارد به صورت جدی نسبت به سال 95 کاهش قیمت داشته‌ایم، از جمله هزینه شناورها 35 درصد و خدمات فنی 40 درصد نسبت به قبل با کاهش مواجه شده و قیمت‌های کاذب در چند سال گذشته شکسته شده است.

وی افزود: در شرکت نفت فلات قاره ایران اصلاحات ساختاری از نظر فرایند انجام کار و ضابطه‌مند کردن اجرای کارها انجام شده و نتایج درخشانی در بر داشته است. برای نمونه پروژه برنامه‌ریزی تعمیرات (CMMS) که در یکی دو سال گذشته به نتیجه رسیده اقدام ارزشمندی بوده است. همچنین تجمیع پروژ‌ه‌ها به صورت تخصصی و ضابطه‌مند کردن آنها باعث فسادستیزی در اجرای پروژه‌ها شده است. انضباط بالا در کمیسیون‌های کالا و قراردادها، بالا بردن آمار مناقصه‌ها و مزایده‌ها و افزایش رقابت نیز از اقداماتی بوده که باعث کاهش شدید هزینه‌ها و جلوگیری از بروز فساد در این شرکت شده است، برای نمونه در ساخت سکوهای این شرکت حدود 50 میلیون یورو هزینه شده است در صورتی که این میزان در شرکت‌های مشابه تا 120 میلیون یورو برآورد می‌شود. 

وی با بیان اینکه شرکت نفت فلات قاره ایران اصالتا شرکتی منضبط بوده و در مسیر قاعده‌مند و قانون‌مند قرار دارد، گفت:‌ وجود فساد در یک سازمان توسط نهادهای نظارتی رصد می‌شود که خوشبختانه این شرکت در چند سال گذشته عملکرد خوبی در این زمینه داشته و نمره قبولی از نهادهای نظارتی گرفته است. از همه مهم‌تر وقتی با پول کمتر خروجی بیشتری به دست آمده معلوم است که فساد بسیار کمتر بوده است.

وی آینده شرکت نفت فلات قاره ایران را درخشان توصیف کرد و گفت: خوشبختانه این شرکت تفاوت‌های اساسی با چند سال گذشته داشته و واقعا منضبط شده است چرا که تغییرات زیادی در کمیته‌ها و کمیسیون‌های مختلف داده شده و فرایندهای زیادی اصلاح شده است. 

وی در مورد پروژه‌های آینده این شرکت نیز گفت: تا پایان سال جاری پروژه‌های مهمی در شرکت نفت فلات قاره ایران به بهره‌برداری می‌رسد که پروژه نصب سکوی S1‌ میدان سلمان که جکت آن نصب شده، همچنین سکوهای 7 و 8 میدان هندیجان و نیروگاه قشم از این پروژه‌ها است.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

منابع نفتی و گازی دریای خزر ذخیر‎ه‌ای استراتژیک برای آیندگان

چ شهریور 13 , 1398
علی اصولی، مدیرعامل شرکت نفت خزر طی یادداشتی به بررسی ابعاد استراتژیک منابع نفتی و گازی دریای خزر برای آیندگان پرداخت.

شاید برای شما جالب باشد