وزرای گردشگری کشورهای اقیانوس هند به چابهار می‌‌آیند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: همایش وزرای گردشگری کشورهای حاشیه اقیانوس هند در سال ۹۹ به میزبانی چابهار برگزار می‌شود.

ساحل لیپار بندر چابهار

به گزارش مارین‌پرس، علیرضا جلال زایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: ما از طریق چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران با بیش از ۳۰ کشور جهان و یک سوم مردم دنیا در ارتباط هستیم.

جلال زایی بیان کرد: در این همایش پروتکل‌هایی امضا خواهد شد تا بتواند در رفت و آمد گردشگران به کشور کمک کرده و چابهار را به عنوان دروازه ورودی ایران به اقیانوس هند معرفی کند. باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم که چابهار به عنوان پیشانی ایران شناخته شود.

وی افزود: برای تحقق بخشیدن به این هدف لازم است زیرساختهای زمینی هوایی و دریایی گسترش پیدا کند حتی ریل برقی و مغناطیسی را نیز از تهران به چابهار و یا زاهدان به چابهار ایجاد کنیم. اگر این موضوع تحقق پیدا کند مسیری که یک روزه طی می‌شود می‌تواند به ۸ ساعت کاهش پیدا کند.

جلال زایی که پیشنهاد دهنده میزبانی چابهار برای این برنامه است گفت: اداره کل سیستان و بلوچستان متولی برگزاری این همایش است و از سازمانهای دیگر نیز برای برگزاری آن کمک خواهیم گرفت.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

«نفت و گاز پارس» تنها شرکت فعال در زمینه تولید گاز از دریا در کشور

ش شهریور 16 , 1398
با نزدیک شدن به نقطه پایانی توسعه پارس جنوبی، بهره برداری از تأسیسات دریایی تولید گاز، مهمترین محور فعالیت در این میدان مشترک است و شرکت نفت و گاز پارس با سال‌ها تجربه به عنوان تنها شرکت بهره بردار از تأسیسات دریایی تولید گاز، نقش مهمی را ایفا می کند.
سکوهای دریایی پارس جنوبی شرکت نفت و گاز پارس

شاید برای شما جالب باشد