تهدیدات آینده علیه ایران “دریاپایه و هواپایه” خواهد بود

سرلشکر رحیم‌صفوی: تهدیدات آینده علیه ایران

به گزارش مانا، سردار سرلشکر سید یحیی صفوی صبح امروز در همایش ملی فرصت‌ها و تهدیدات نوپدید دریایی به‌همت نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: دریای عمان و خلیج فارس که شاخه‌ای از اقیانوس هند است پیونددهنده قلمرو جدید قاره‌ای دریایی با مشارکت قدرت‌های آسیاسی همچون چین، هند و روسیه و همچنین شکل‌گیری قدرت آسیایی و اوراسیایی در ساختار همکاری شانگهای و بریکس در قلمرو دریایی آمریکا و متحدانش است.

همیت کریدور چین ـ سرخس ـ ایران ـ عراق ـ سوریه و مدیترانه

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به مسیر کریدور چین، سرخس ایران به عراق، سوریه و مدیترانه در  سه جهت کرمانشاه به بغداد، خرمشهر به بصره و کردستان به سلیمانیه و همچنین مسیر کریدور شمال جنوب، بندرانزلی ـ بندرعباس و بندرانزلی و چابهار تصریح کرد: این کریدورها سالانه، ۱۲ میلیارد دلار حق ترانزیتی به ایران اختصاص خواهد داد.

سرلشکر صفوی با بیان اینکه صحنه‌های نبرد کنونی و آینده تحت تاثیر پارادایم فنّاوری در عرصه‌های نظامی قرار دارد، افزود: توسعه روزافزون فنّاوری امروزه سبب حرکت نیروهای نظامی به سمت تقویت توانمندی‌های تکنولوژی متاثر از نیازمندی‌ها شده است.

تهدیدات آینده علیه ایران دریاپایه و هواپایه است

وی دریا را یک فرصت و تهدید دانست و بیان کرد: “فنّاوری” قدرتی است که هر دو طرف می‌توانند از آن بهره‌مند شوند از طرفی، تهدیدات آینده علیه ایران به‌نظر بنده دریاپایه و هواپایه است و در چنین شرایطی تشخیص درست راهبرد دشمن، تنظیم راهبرد خودمان و استفاده مطلوب از تکنولوژی از اهمیت خاصی برخوردار است.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به افزایش قدرت نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: یکی از فرصت‌ها، افزایش توان نظارت و افزایش قدرت هدف‌گیری، هدایت‌پذیری، سریع و تصمیم‌گیر، کاهش اتکا به کاربر انسانی است؛ امروزه تجهیزات بدون سرنشین جزو فناوری‌های نوینی هستند که در عرصه‌های مختلف تجاری و تفریحی و… استفاده می‌شوند.

فنّاوری‌های نوپدید دارای فرصت و تهدیدات بالقوه‌ای است

سردار سرلشکر صفوی با بیان اینکه فناوری‌های نوپدید دارای فرصت و تهدیدات بالقوه‌ای است افزود: ارتقاء قدرت ملی و فراملی و وضع ژئوپلیتکی ایران در گرو تأثیرگذاری در نظم هندسه جدید جهانی با حضور همه‌جانبه سیاسی، اقتصادی، نظامی، سازمان همکاری شانگهای و سایر سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است.

وی از تدوین چشم‌انداز ایران ۱۴۲۴ شمسی به‌منظور آمایش سرزمینی و جهت‌گیری‌های کلان، سیاسی و اقتصادی، فرهنگی و نظامی و لزوم تبعیت دولت‌ها از این سیاست‌گذاری خبر داد و بیان کرد: در شرایط کنونی، مقوله‌هایی همچون اولویت ایران برای تقویت راهبرد دریایی در ابعاد اقتصادی سیاسی و نظامی، افزایش قدرت هوافضا و قدرت دریایی و پدافند هوایی ایران با حضور در آب‌های اقیانوس هند، آرام و اطلس و همچنین دسترسی ایران به فناوری‌های نوین صنعتی، نظامی، کشاورزی و انرژی‌های تجدیدپذیر برای توسعه همه‌جانبه ایران و مقابله با تحریم‌ها مد نظر خواهد بود.

افزایش قدرت بازدارندگی ایران در ابعاد تهدیدات دریاپایه و هواپایه

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تاکید بر ضرورت افزایش قدرت بازدارندگی ایران در ابعاد تهدیدات دریاپایه و هواپایه خاطرنشان کرد: انسجام ملی و استحکام قدرت درون‌زا با حل مشکلات  معیشتی و اقتصادی مردم از جمله مسائلی است که در جمهوری اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سردار سرلشکر صفوی، توسعه فرهنگ و تمدن اسلامی و پیوند با کشورهای جهان اسلام و همچنین ایجاد امنیت مشترک و صلح پایدار در منطقه غرب آسیا را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و بیان کرد: جمهوری اسلامی می‌تواند با کشورهای همسایه، پیمان عدم تعرض بسته و روابط سیاسی اقتصادی خود را گسترش دهد.

مقابله با آمریکا و متحدانش با همکاری ایران، چین و روسیه

وی با اشاره به ضرورت مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا و متحدانش با همکاری قدرت‌های بزرگ نظیر چین و روسیه براساس تهدیدات و منافع مشترک خاطرنشان کرد: با چین و روسیه می‌توانیم در سطح استراتژیک به یک منافع مشترک دست یافته و با تهدیدات آمریکا و ناتو مقابله کنیم که نیاز به استراتژی دراز‌مدت دارد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به جنایات صهیونیست‌ها در غزه اشاره و بیان کرد: در این حوادث، آرمان‌های جبهه مقاومت و تعیین سرنوشت سرزمین فلسطین به دست فلسطینیان رقم خواهد خورد.

وی آزادی قدس و فلسطین را کلید و رمز وحدت مسلمین دانست و با بیان اینکه جبهه مقاومت متحدتر و قوی‌تر خواهد شد افزود: نیروهای مقاومت در سوریه، عراق و یمن و… روز به روز قوی‌تر خواهند شد.

منبع

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

بهره گیری از تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش تالاب‌های کشور

چ آبان ۱۷ , ۱۴۰۲
مجتبی ذوالجودی در گفتگو با خبرنگار مانا یکی از مهمترین اقدامات اخیر سازمان حفاظت محیط زیست در راستای حفاظت هر‌چه بیشتر از تالاب‌های کشور را بهره گیری از تصاویر ماهواره‌ای برای رصد وضعیت تالاب‌های مهم کشور اعلام کرد. معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: […]