رشد ۱۱ درصدی صید ماهیان استخوانی در دریای خزر

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «مختار آخوندی» با بیان اینکه  از این میزان صید ماهیان استخوانی ۴۱ درصد سهم استان گیلان، ۵۱ درصد سهم استان مازندران و هشت درصد سهم استان گلستان بوده است، افزود: طی این مدت در استان گیلان ۶۰۰ تن، استان مازندران ۷۴۷ تن و در استان گلستان ۱۱ تن ماهی استخوانی صید شد.

مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران اظهار داشت: از یک هزار و ۴۵۸ تن صید ماهیان استخوانی، ۳۴ درصد آن مربوط به صید ماهی سفید، ۴۹ درصد کفال، ۱۵ درصد کپور و ۲ درصد سایر گونه ها بوده است.

آخوندی تصریح کرد: صیادان همراه با صید ماهیان هدف، نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ قطعه بچه ماهی خاویاری نارس صید ضمنی یا ناخواسته داشتند که به دریا برگرداندند.

وی، میزان صید ضمنی بچه ماهی خاویاری نارس در سال گذشته را حدود دو هزار قطعه عنوان کرد و گفت: تمام بچه ماهی های خاویاری نارس صید شده در سال گذشته نیز به دریا بازگردانده شد.

مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران در مورد تکثیر و رهاسازی بچه ماهی توسط شرکت های تعاونی صیادی پره اذعان داشت: شرکت های تعاونی صیادی پره به منظور کمک به بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی در سال ۹۹ نزدیک به ۳۶ میلیون قطعه بچه ماهی به طور طبیعی تکثیر و در دریا رهاسازی کردند.

وی گفت: صیادان تاثیر بازسازی ذخایر ماهی را در سبد صید خود دیده اند و از این رو به بازسازی ذخایر کمک می کنند.

به گزارش ایرنا، مجموع تولیدات شیلاتی کشور در سال ۱۳۹۹ از محل صید در آب های جنوب و شمال کشور و همچنین از محل آبزی پروری به بیش از یک میلیون و ۲۲۲ هزار تن رسید.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

خدماتی ایمن و سریع به گردشگران دریایی نوروز ۱۴۰۱ داده می‌شود

س دی 7 , 1400
زمان مطالعه: 1 دقیقه به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، «حسین عباس‌نژاد» در نشست امور دریایی تخصصی معاونان، پایش آبراه‌های تحت حاکمیت را یکی از موضوعات جدی دانست و خاطرنشان کرد: الکترونیکی کردن فرایند پایش آبراه‌های تحت حاکمیت، به طور جدی و با […]

همچنین بخوانید: