کاهش هزینه‌های تولید شیلات با اجرای مکانیزاسیون اقتصادی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمود بهمنی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم افتتاحیه نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه شیلات در جمع خبرنگاران، افزود: یکی از مباحث مهم برای افزایش تولید، توسعه مکانیزاسیون اقتصادی در بخش شیلات است تا بتوانیم تولید را در واحد سطح افزایش بدهیم.

به گفته وی، طبق آمارها بین ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه تولید آبزیان مربوط به غذا آنها است و اگر بتوانیم در این بخش به خودکفایی برسیم به طور قطع این موضوع می‌تواند گام بزرگی در افزایش تولید باشد.

رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با بیان اینکه در این بخش بحث بهره‌وری آب نیز مطرح است، اظهار داشت: با توجه به اینکه منابع آب شیرین محدود است، باید از سایر منابع آبی مانند آب‌های دریایی در پرورش ماهی در قفس استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین برای گونه‌هایی که در آب‌های شیرین زندگی می‌کنند نیز ضروری است که از روش‌های بهره‌وری آب استفاده کنیم.

بهمنی گفت: شرکت‌هایی که بتوانند قیمت‌های خود را به نوعی تنظیم کنند تا به مکانیزاسیون اقتصادی برسند نه‌تنها به نفع خودشان بلکه به نفع تولیدکنندگان خواهد بود، زیرا در سیستم‌های پرورشی اگر از تکنولوژی روز استفاده نشود ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در دنیا نیز موفقیت بخش‌های خصوصی در تولید آبزیان متکی به مکانیزاسیون است، ادامه داد: اکنون حضور شرکت‌های دانش بنیان فعال در نمایشگاه شیلات بیانگر ارائه دستاوردهای بومی‌ سازی شده یا مهندسی معکوس فناوری‌های استفاده شده در خارج از کشور است که می‌تواند به این صنعت کمک کند.

رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور اظهار داشت: بنابراین اکنون به دنبال این هستیم بتوانیم یک هم افزایی و همسوئی بین تحقیقات شیلات، شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی ایجاد کنیم تا حداکثر بهره‌وری در تولید آبزیان که منتهی به افزایش سرانه مصرف شود، داشته باشیم.

کاهش واردات تیلاپیا/ تولید در ۴ استان کشور

بهمنی تصریح کرد: مقرر شده در سه جلسه متوالی در انتهای شهریور، مهر و آبان تحت عنوان رویدادهای کسب و کار شیلاتی توسط موسسه تحقیقات شیلات با همکاری سازمان شیلات، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی برگزار می‌شود بتوانیم همه مشکلات و نیازهای تولید را در کشور احصا و با کمک شرکت‌ های دانش بنیان آنها را حل و فصل کنیم.

رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور درباره تولید ماهی تیلاپیا گفت: بر اساس مجوز سازمان محیط زیست کشور، تیلاپیا در چهار استان سمنان، قم، خراسان جنوبی و یزد کماکان سابق به صورت پرورشی تولید می‌شود.

وی اظهار داشت: طبق آمارها سال گذشته ۷۰۵ تن ماهی تیلاپیا در کشور تولید و روانه بازار شد که این آمار بیانگر کاهش واردات تیلاپیا است.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

توسعه روابط تجاری نیازمند ارتقای حمل و نقل دریایی و جاده ای است

س شهریور 1 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش خبرنگار مرین‌پرس، الگ کوروبچنکو ظهر سه شنبه در نشست با استاندار گیلان با اشاره به موضوعات مطرح شده هفته گذشته بین رئیس جمهور تاتارستان با استاندار گیلان گفت: در سفر امروز هم ترکیبی از مسئولان دولتی، معاونان وزرا، دستیار ویژه رئیس جمهوری تاتارستان و […]

همچنین بخوانید: