ایران جزو 13 کشور نخست جهان در حوزه زیرسطحی

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: در حوزه زیر سطح جزو ۱۳ کشور اول دنیا هستیم که قابلیت طراحی و ساخت زیردریایی را داریم و در حوزه سطح هم جزو ۲۰ کشور اول دنیا محسوب می‌شویم که قابلیت ساخت انواع ناوشکن‌ها و ناوهای موشک انداز را داریم.

امیر دریادار رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی

به گزارش مارین‌پرس، رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه در حوزه دریا چهار حوزه سطحی، زیرسطحی، اثرسطحی و شناورهای تندرو فعالیت داریم، عنوان کرد: در حوزه شناورهای تندرو جزو پنج کشور نخست جهان هستیم که قابلیت طراحی و ساخت قایق های تندرو موشک انداز با سرعت بیش از ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت را داریم. در حوزه زیر سطح جزو ۱۳ کشور اول دنیا هستیم که قابلیت طراحی و ساخت زیردریایی را داریم و در حوزه سطح هم جزو ۲۰ کشور اول دنیا محسوب می‌شویم که قابلیت ساخت انواع ناوشکن‌ها و ناوهای موشک انداز را داریم. در حوزه اثرسطح کشورهای زیادی ورود پیدا نکرده اند، زیر ده کشور است که ما نیز جزو آنها هستیم.

وی افزود: تعاملات با کشورهای دیگر، ما به دلیل نوع نگاهمان به رزم در دریا، هواخواهان خاصی پیدا کرده ایم و خیلی از کشورها به ما مراجعه کرده اند و متقاضی تجهیزات ما هستند که امیدواریم با برداشته شدن تحریم ها مذاکراتمان را آغاز کنیم و این قابلیت در صنایع دریای کشور وجود دارد که در حوزه نظامی و غیرنظامی انواع پلتفرم‌های دریایی را تولید کند.

پیشرفت‌های بسیار خوب در حوزه رانش

دریادار رستگاری با بیان اینکه «امروز در حوزه رانش به پیشرفت‌های بسیار خوبی دست یافته‌ایم» گفت: ما امروز دو برند دیزل ۱۳۰۰ اسب بخار و ۹۰۰ اسب بخار را در کشور بومی سازی کرده‌ایم و برای این دیزل قراردادی با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای ۱۰ دستگاه آن منعقد کرده ایم که زنجیره تأمین آن نیز در کشور بومی شده است.

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه «علاوه بر حوزه دیزل، در حوزه گیربکس نیز به توان بسیار خوبی دست یافته ایم» تصریح کرد: امروز نیز یک گیربکس ۱۶۵۰ اسب بخار را که کاربرد وسیعی دارد، رونمایی کردیم که این گیربکس ظرف مدت ۱۰ ماه ساخته شده است. یعنی این گیربکس که از اوایل سال گذشته ورودش به کشور به دلیل تحریم ها دچار مشکل شده بود را با همکاری ۱۳ شرکت دانش‌بنیان ظرف ۱۰ ماه ساختیم.

وی گفت: ما امروز به فناوری اتوماتیک کردن گیربکس تانک ۶۰ تن دست یافته ایم و قادریم به خودروسازان کشور کمک کنیم و فناوری ساخت انواع گیربکس اتوماتیک خودروهای سواری را ظرف یک سال در اختیارشان قرار دهیم.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

ناپدید شدن کشتی باری با 43 سرنشین و هزاران رأس گاو نزدیک آب‌های ژاپن

پ شهریور 13 , 1399
در پی طوفان قدرتمند «مایساک»، یک کشتی باری که از نیوزیلند به سمت چین در حرکت بود، با 43 سرنشین و بار 5 هزار و 800 گاو زنده در آب‌های دریای چین شرقی ناپدید شده است.
کشتی Gulf Livestock ۱

شاید برای شما جالب باشد