تنوع تجهیزاتی نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی، پروازی و موشکی

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: باتوجه به تنوع تجهیزاتی نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی، پروازی و موشکی اقدامات و برنامه های خوبی پیش بینی و اجرا شده و نیروی دریایی ارتش در حوزه موشکی به وضعیت خیلی خوبی رسیده است.

شلیک موشک کروز نصر از یگان‌های سطحی شناورهای نیروی دریایی ارتش در رزمایش ذوالفقار
زمان مطالعه: 2 دقیقه

 به گزارش مارین‌پرس، امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش همگام با سایر نیروهای مسلح کارها و اقدامات مهم و موثری انجام داده است.

وی ادامه داد: در سال ۵۹ که تحرکات دشمن بعثی در مرزها قابل مشاهده و احساس  بود یگان های تکاوری، شناوری و پروازی  نیروی دریایی  ارتش در  خرمشهر و خلیج فارس حضور فعالی داشتند که  مهمترین نمونه آن دفاع قهرمانانه ۳۴ روزه تکاوران نیروی دریایی ارتش بود.

امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی- معاون عملیات نیروی دریایی ارتش

امیر دریادار دوم طحانی یادآور شد: در حوزه شناوری و صحنه دریا کمتر از ۶۷ روز از آغاز رسمی جنگ تحمیلی توسط بعثی ها، نیروی دریایی ارتش با استفاده از ظرفیت هایی خود پرونده نیروی دریایی دشمن بعثی را در هم پیچید و با اجرای ۳ عملیات ” شهید صفری” و “اشکان” و ” مروارید” در آبانماه سال ۵۹ شاه رگ حیاتی اقتصادی دشمن بعثی را در شمال آب های خلیج فارس با انجام سکوهای نفتی  “البکر”و “الامیه” شناورهای رسمی رژیم بعثی  را منهدم کرد.

وی افزود: در دفاع مقدس موضوع اسکرت کاروان بسیار حائز اهمیت بود، با توجه به اینکه بنادری که در خلیج فارس داشتیم شناورهای جمهوری اسلامی ایران از بنادر به خوبی حفاظت کردند و صادرات پایانه نفتی خارک نیز لحظه ای قطع نشد.

زیردریایی فاتح
زیردریایی بومی فاتح

امیر دریادار دوم طحانی تصریح کرد: در طول دوران دفاع مقدس با توجه به اینکه در بدترین شرایط تحریمی قرار گرفتیم به این نتیجه رسیدیم که باید به گونه ای عمل کنیم که در مواقع بحران خودکفا باشیم.

وی افزود: باتوجه به تنوع تجهیزاتی نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی، پروازی و موشکی اقدامات و برنامه های خوبی پیش بینی و اجرا شده و  نیروی دریایی ارتش در حوزه موشکی به وضعیت خیلی خوبی رسیده است.

امیر دریادار دوم طحانی با تاکید بر اینکه فرایند تولید امنیت و جهش تولید همچنان ادامه دارد،  خاطر نشان کرد: در حوزه زیر سطحی به گونه ای پیشرفت کردیم که علم آن را گسترش دادیم و هم به سامانه ساخت زیر دریایی بومی دست پیدا کردیم. در حوزه شناورهای سطحی ناوشکن” جماران”، “سهند”، و غیره  از دستاوردهایی در حوزه شناوردهای سطحی است که به آن دست پیدا کردیم.

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

دستیابی به سرعت 100 نات شناورهای تندرو در آینده‌ای نزدیک

پ مهر 10 , 1399
جانشین فرمانده کل سپاه پاسدارن گفت: من در نیروی دریایی که بودم شناور موشک‌انداز با ۹۲ نات سرعت را در فورس ۳.۴ دریا تست کردیم. یعنی ۱۷۶ کیلومتر سرعت! و به زودی به ۱۰۰ نات می‌رسیم.
شناور تندرو نیروی دریایی سپاه

شاید برای شما جالب باشد