امکان تعمیرات اساسی مادربردهای رادار بندر شهید رجایی فراهم شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از راه اندازی کارگاه تخصصی تعمیر و ساخت انواع بردهای الکترونیکی، تجهیزات مخابراتی و بندری با مشارکت یک شرکت دانش بنیان خبرداد و گفت: علاوه بر این امکان تعمیرات اساسی مادربردهای رادار نیز در بندر شهید رجایی فراهم شده است.

 به گزارش مارین‌پرس، اله مراد عفیفی پور با اشاره به پیامدهای ناشی از تحریم ها در صنعت های‌تک اظهارداشت: تحولات فناوری‌های روز دنیا در حوزه ناوبری دریایی بسیار سریع اتفاق می‌افتد.

وی گفت: ما نیز برای افزایش سطح تکنولوژی، ارائه خدمات بهتر همچنین بروز ماندن در این حوزه با وجود تحریم های ظالمانه بهره گیری از توان و دانش متخصصان شرکتهای دانش بنیان را با هدف تولید بومی علم در این بخش بعنوان یک اصل در دستور کار قراردادیم .

عفیفی پور عواملی نظیر فرسودگی بردهای الکترونیکی رادارهای سامانه VTS و خارج از سرویسی پی در پی رادارها و کاهش کارایی سایتهایVTS ، همچنین عدم پشتیبانی شرکت های خارجی به بهانه تحریم ها، قیمت بالای خرید قطعات و ارزبری را مهمترین مشکلات و چالشهای پیش رو در این بخش دانست و تصریح کرد: مجموع این عوامل که از سوی دشمنان به ابزاری برای اختلال و ناکارامدی خدمات دریایی به کشتی های متردد در آبهای حاکمیتی ایران مبدل شده بود فرصت را برای حضور متخصصان ایرانی و شرکت‌های دانش بنیان و آزمونی برای بهرگیری از اندیشه بومی در این عرصه مهیا کرد.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی گفت: با درک صحیح از مقتضیات و اتکا به خودباوری ملی  ایجاد کارگاه تخصصی تعمیر و ساخت انواع بردهای الکترونیکی، تجهیزات مخابراتی و بندری در مجتمع بندری شهیدرجایی آغاز و با راه اندازی این کارگاه، انجام تعمیرات اساسی ۳ عدد مادربرد رادار و ۴ عدد برد TC۳ رادار با موفقیت کامل توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان انجام گرفت.

مدیر کل بنادر و دریا نوردی استان هرمزگان تاکید کرد: خرید هر عدد مادربرد حداقل ۲۰هزار دلار و هر عدد برد TC۳ حداقل ۱۰هزار دلار ارزبری در پی داشت که با انجام موفقیت آمیز این تعمیرات به شکل کاملا بومی از خروج ۹۰هزار دلار ارزی جلوگیری شد.

به گفته عفیفی پور، تعمیرات فوق باعث راه اندازی مجدد تجهیزات راداری درسایتهای بهمن قشم، هنگام هرمز، کیش رادار، کیش سنتر و جزیره فارور شد.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

پرورش ماهی درقفس طرحی برای تنفس دریا

د تیر 9 , 1399
در پی کاهش منابع و ذخایر آبزیان دریایی در خلیج فارس و خالی شدن تور صیادان ساحل‌نشین جنوب کشور از ماهی و میگو و به خطر افتادن حرفه و معیشت آنان در سال‌های اخیر دولت و سازمان شیلات ایران با رویکرد حفظ مشاغل و اقتصاد و درآمد این بخش و ایجاد فرصت تنفس و احیای زیستگاه‌ها و باز تولید ذخایر آبزیان دریایی، طرح پرورش ماهی درقفس را با تمهیدات و تسهیلات حمایتی راه‌اندازی کرده‌است.
پرورش ماهی در قفس در سد کارون

شاید برای شما جالب باشد