استفاده حداکثری از ظرفیت شهر لجستیکی خلیج فارس/ جذب سرمایه‌‌ بخش خصوصی در بنادر

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ضرورت دارد مباحث مربوط به جذب سرمایه‌های پراکنده بخش خصوصی برای رونق فعالیت‌های ارزش افزوده در اراضی 2400 هکتاری (شهر لجستیکی خلیج فارس) پیگیری شود.

به گزارش مارین‌نیوز، محمد راستاد با اشاره به‌ نقش و جایگاه راهبردی استان هرمزگان به عنوان پایتخت دریایی ایران بیان کرد: بیش از 70 درصد اتفاقات و پیشرفت‌های صنعت حمل و نقل کشور، در استان هرمزگان جریان دارد. 
وی گفت: مباحث مربوط به جذب سرمایه‌های پراکنده بخش خصوصی برای توسعه فعالیت‌های بزرگترین بندر بازرگانی ایران بسیار حائز اهمیت است و حتی به نسبت سایر بنادر کشور، اهمیت مضاعفی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌های سازمان بنادر و دریانوردی در بخش اراضی الحاقی به منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی موسوم به «2400 هکتاری» اضافه کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت این شهر لجستیکی و اجرای طرح‌های ارزش افزوده با استفاده از سرمایه و مشارکت بخش خصوصی، می تواند تقویت کننده فعالیت های اقتصادی درآمدزا و رونق بخش صادراتی، وارداتی و ترانزیتی باشد. 


تردد‌ 6 میلیون نفر-سفر دریایی بدون‌ سانحه در نوروز 98/ هرمزگان الگویی موفق در زمینه رونق گردشگری 


راستاد اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی تولیت اصلی سفرها و تأمین ایمنی و آسایش گردشگران دریایی را بر عهده داد 
‌مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: نوروز امسال تردد 6 میلیون و 200 هزار نفر سفر بدون‌ سانحه‌‌ در مسیرهای دریایی کشور به انجام رسید که اقدامات پیشگیرانه و مدیریت سوانح در شرایط اضطرار موجب شد تا بار دیگر، امسال هم نوروز بدون سانحه‌ای را پشت سر بگذاریم.
راستاد تصریح کرد: بیست و ششم اسفند سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی از چندین طرح گردشگری دریایی در هرمزگان به ویژه در جزیره قشم و سایت‌های گردشگری جنگل‌های حرا بهره‌ برداری شد.
وی عنوان کرد: طی سالیان اخیر، اقدامات سازمان بنادر در زمینه ایجاد زیرساخت و توسعه گردشگری دریایی روی استان هرمزگان متمرکز است اما قطعاً در سایر استان‌ها نیز احتیاج به بهبود زیرساخت‌ها داریم و هرمزگان الگویی موفق در زمینه رونق بخشی به مسافرت ها و گردشگری دریایی در سطح کشور است که البته این میزان عرضه خدمات، متناسب با تقاضای سفر مردم نیست و باید حمایت‌های بیشتری از سرمایه‌گذاران گردشگری دریایی صورت بگیرد.

منبع: فصل تجارت

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

نقشه راه هوشمندسازی بنادر تا ۱۴۰۰ نهایی شد/ اجرای ۱۱ پروژه مهم و عملیاتی در نقشه راه هوشمندسازی بنادر

پ اردیبهشت 5 , 1398
مدیرکل فناور اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر با بیان اینکه رویکرد این سازمان، رقابت پذیری و برخورداری از برنامه مشخص در توسعه زیرساخت‌های دولت الکترونیک است، گفت: الزامات دولت الکترونیک و همچنین تجربه بنادر موفق در جهان، دو الگو اصلی سازمان بنادر در ارائه خدمات پیشرفته الکترونیکی به ذی نفعان محسوب می شود.

شاید برای شما جالب باشد