صرفه جویی یک میلیون دلاری تعمیر نفتکش stark در ایزوایکو

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران به تشریح تعمیراتی که روی شناور و نفتکش ها در مجموعه ایزوایکو صورت می گیرد پرداخت.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، حمید رضاییان اصل افزود: نفتکش ۱۵۰ هزار تنی stark با مالکیت شرکت ملی نفتکش جمهوری اسلامی ایران روز پنج شنبه ۳ شهریورماه عملیات از آب گیری آن انجام شد و جهت انجام امور تعمیراتی از جمله تعویض ورق، کارهای فلزی، لوله کشی، تعمیر موتور اصلی، الکترو موتورها، تعمیر ژنراتور اصلی و شیرآلات وارد درای داک(حوض خشک) در مجموعه ایزوایکو شد.

وی اظهار کرد: این نفتکش که قابلیت حمل ۱۵۰ هزار تن فرآوردهای نفتی را دارد با توان و عزم نیروهای زبده  در این مجتمع  طی ۲۵ روز پس از انجام تعمیرات مورد نیاز به شرکت ملی نفتکش جمهوری اسلامی ایران تحویل داده می شود.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با بیان اینکه این نفتکش حدود یک میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشته است، خاطرنشان کرد: این شناور دارای ابعادی به طول ۲۷۴، ارتفاع ۲۳ و عرض ۴۸ متر است.

وی در پایان اضافه کرد: با همراهی روز افزون نیروهای متخصص در این مجموعه، نه تنها سرعت روند کار افزایش یافته بلکه ارزآوری و اشتغالزایی قابل توجهی در پی داشته است.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

4 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل