ساخت سیلو‌های استاندارد به ظرفیت یک میلیون تن برای نگهداری کالا‌های اساسی در بنادر کشور

به گزارش مانا،  علی اکبر صفایی در جریان بازید از پروژه‌های بندر مهم و حیاتی امیرآباد در دریای خزر با حضور وزیر راه و شهرسازی، اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار مهم طبق دستور وزیر راه که به سلامتی مردم باز می‌گردد اینکه تمام تلاش خود را به خرج دهیم تا نحوه نگهداری کالا‌های اساسی از این به بعد در سیلو و به صورت استاندارد باشد تا کالایی که توسط مردم مصرف می‌شود با سلامتی کامل به کارخانه‌ها برسد و به مواد غذایی تبدیل شود.

وی ادامه داد: همکاران بنده در سازمان بنادر و دریانوردی تلاش بسیار زیادی به انجام داده‌اند و در حال حاضر در بندر امیرآباد ۳۶۶ هزار تن ظرفیت سیلو ایجاد کرده و در اختیار داریم و ۱۰۰ هزار تن نیز در دست ساخت است و با برنامه‌ریزی انجام شده ما بقی هم به سرعت تبدیل به سیلو می‌شود تا تمام کالا‌هایی که از بندر امیر آباد در بخش کالا‌های اساسی به کشور وارد کشور می‌شود از مسیر درست و استاندارد باشد.

مدیرعامل سازمان بنادر با بیان اینکه این دغدغه در تمامی بنادر کشور در حال انجام است، بیان کرد: در تمامی بنادر کشور بیش از یک میلیون تن سیلو در دست ساخت داریم و انشاءالله بندر امام خمینی (ره) به عنوان یکی دیگر از مراکز ورود کالا‌های اساسی در کشور، بتواند همانند بندر امیرآباد به خوبی در این خصوص، فعالیت‌های خود را پیش ببرد.

صفایی افزود: بندر امیرآباد ارتباط بسیار خوبی با روسیه و قزاقستان دارد و تجارت خوبی بین این دو کشور و ایران برقرار است؛ خوشبختانه در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲ معادل ۵۲ درصد رشد تجارت دریابرد در دریای خزر داشته‌ایم که بندر امیرآباد با دو میلیون و ۳۵۰ هزار تن بیشتر رشد را به خود اختصاص داده و این روند ادامه می‌یابد تا با افزایش تجارت بین ایران و کشور‌های حاشیه دریای خزر، افق‌های روشنی برای افزایش اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی، ترسیم شود.

وی با اشاره به اینکه در همین راستا سازمان بنادر و دریانوردی پروژه‌های زیرساختی در دست اقدام دارد، عنوان کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی، مشوق‌های لازم در نظر گرفته شده است تا در انواع مختلف کالا و در بخش‌های تخلیه و بارگیری، نگهداری و فعالیت‌های ارزش افزوده‌ای شاهد سرمایه‌گذاری باشیم.

معاون وزیر را با بیان اینکه امیدوار هستیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در بندر امیر آباد بیش از سه هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه گذاری جذب کنیم تا فعالیت‌های ساخت و ساز به خوبی ادامه یابد، بیان کرد: با توجه به رشد دریابرد خزر، تصمیم گرفتیم خیلی سریع مطالعات اراضی ۳۰۰ هکتاری امیرآباد را مدنظر قرار دهیم تا آماده‌سازی زیرساخت‌های ۳۰۰ هکتار اراضی جدید هرچه سریع‌تر آغاز شود و سرمایه‌گذاران بتوانند در این اراضی در حوزه نگهداری کالا و فعالیت‌های ارزش افزوده اقدام کنند.

صفایی ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی زیرساخت‌ها را آماده می‌کند و از تمامی سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم در بندر امیرآباد که می‌تواند منافع اقتصادی بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاران داشته باشد، حضور پیدا و فعالیت کنند.

وی در مورد صادرات مرکبات با کانتینر نیز در بندر امیرآباد، اظهار داشت: بندر امیرآباد تنها بندر شمالی کشور به شمار می‌رود که از امکانات جرثقیل‌های بزرگ دروازه‌ای و نگهداری کانتینر‌های یخچالی مجهز است؛ هر چند کمبود‌هایی در این بخش وجود دارد، اما تصمیم گرفتیم اعتباری به بندر امیرآباد تخصیص یابد تا ظرفیت تأمین برق برای کانتینر‌های یخچالی را افزایش دهد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطر نشان کرد: این بندر به طور استاندارد می‌تواند صادرات مواد غذایی به ویژه میوه را با کانتینر‌های یخچالی در درجه حرارت مورد نیاز کالا فراهم کند و تجار می‌توانند به خوبی از این بندر استفاده کنند.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

مراسم گرامیداشت روز جهانی دریانوردی چهارم مهرماه در تهران برگزار می‌شود

ش مهر ۱ , ۱۴۰۲
به گزارش مانا، مجید علی نازی با اشاره به تاریخچه روز جهانی دریانوردی، اظهار داشت: سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO)، روز ۲۴ سپتامبر هر سال را به عنوان روز جهانی دریانوردی در نظر گرفته است و هر ساله به مناسبت گرامیداشت این روز در لندن مقر این سازمان، مراسمی برگزار می‌کند و از همه […]