حفظ رتبه دوم ملایر در تولید ماهیان زینتی، در گرو تخصیص اعتبار

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مرین‌پرس/همدان مدیر جهادکشاورزی ملایر گفت: این شهرستان دارای رتبه سوم در تولید ماهیان سردآبی و گرم‌آبی و رتبه دوم در تولید ماهیان زینتی است و در اجرای فعالیت‌های پرورش ماهی در کانال قنوات، احداث مزرعه کروکودیل، احداث مرکز حد واسط تولید بچه ماهی قزل آلا و دریافت پروانه تأسیس نخستین مزرعه خاویاری جزء نخستین‌ها در سطح استان به شمار می‌رود.

یوسف کاکاوند در گفت‌وگو با مرین‌پرس، افزود: از طرف دیگر ملایر دارای تعدادی زیادی قنوات، چشمه و چاه با دبی و شرایط فیزیکی- شیمیایی مناسب به منظور آبزی پروری بوده و به علت موقعیت شهرستان و نزدیکی به بازار مصرفی چون استان مرکزی، امکان عرضه ماهی نیز فراهم است.

وی اضافه کرد: متأسفانه در سال ۱٤۰۰ با پیگیری به عمل آمده صرفاً مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار به صورت اوراق تخصیص یافت و در سال جاری میزان اعتبار عمرانی طرح توسعه آبزی پروری شهرستان، صفر بوده است.

کاکاوند ادامه داد: به منظور رشد و توسعه شیلات در شهرستان و ترویج فرهنگ تولید و مصرف آبزیان، با اجرای دوره‌های آموزشی آبزی پروری، طبخ آبزیان، کمک در خرید و توزیع بچه ماهی، خوراک و تجهیزات مابین استخرداران و موارد دیگر، نیازمند مساعدت مسئولان نسبت به اصلاح موافقت‌نامه و تخصیص اعتبار مناسب برای اجرای پروژه‌های شیلات در راستای توسعه آبزی پروری در ملایر هستیم.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه اعتبارات طرح توسعه آبزی پروری به صورت متمرکز در ستاد استان جذب و هزینه می شود، با آمادگی این مدیریت می‌توان اعتبارات را توسط شهرستان در زمینه ترویج تولید ماهی در قنوات و سایر برنامه‌های مصوب هزینه کرد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر اظهار کرد: در حال حاضر تعداد مزارع فعال سردآبی در شهرستان ۲۵ مزرعه و تعداد مزارع فعال گرم آبی و منابع آبی هشت مزرعه است.

وی گفت: در مجموع طی سال ۱۴۰۱ میزان تولیدات شیلات شهرستان ملایر، ۵۵۰ تن بوده و پتانسیل افزایش تولید و بهره‌برداری در این بستر وجود دارد اما متأسفانه هیچ گونه تسهیلات و اعتباری برای توسعه مزارع فعال و تأسیس مزارع جدید در اختیار نداریم.

انتهای پیام

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

انتقال لایروب از ولگا به گرگانرود؛ دولت دست‌بردار توسعه گمیشان نیست

ش آذر 12 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقهگرگان – ایرنا – انتقال لایروب از رود ولگای روسیه برای لایروبی گرگانرود، توسعه ۶ هزار هکتاری سایت میگو، اجرای طرح‌ پرورش‌ماهی در قفس و راه‌اندازی مراکز پرورش ماهیان خاویاری، بخشی از تلاش‌ مستمر دولت سیزدهم برای محرومیت‌زدایی از شهرستان مرزی و اهل سنت‌نشین گمیشان است. منبع

همچنین بخوانید: