تولید ۹ هزار تن ماهی خوراکی در دیار کم آب اصفهان، نشانگر کوشش و اقدام

زمان مطالعه: 1 دقیقه


اصفهان – ایرنا – تولید افزون بر ۹ هزار تن انواع ماهی خوراکی در استان اصفهان در سال گذشته بیانگر کوشش فعالان این صنعت و اقدامات مناسب به رغم کمبود منابع آبی و تداوم خشکسالیست؛ بی تردید می‌طلبد که با حمایت بیشتر از تولیدکنندگان در این وضعیت دشوار، زمینه رشد تولید را در این خطه فراهم کرد.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

۲ نقطه ساحل گناوه برای شناکردن ممنوع اعلام شد

پ اردیبهشت 7 , 1402
زمان مطالعه: 1 دقیقهگناوه – مرین‌پرس – رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه گفت: از سه نقطه شناگاهی ساحل این بندر، ۲ نقطه برای شناکردن به علت آلودگی میکروبی ناشی از سرازیرشدن فاضلاب‌ شهر به دریا ممنوع اعلام شده است. منبع

همچنین بخوانید: