کشت سلولی غذاهای دریایی به عنوان راه حل سوم (علاوه بر صید و آبزی پروری) برای تأمین تقاضای رو به رشد آبزیان به روشی ایمن

زمان مطالعه: 3 دقیقه

کشت سلولی غذاهای دریایی به عنوان راه حل سوم (علاوه بر صید و آبزی پروری) برای تأمین  تقاضای رو به رشد آبزیان به روشی ایمن : شرکت BlueNalu روابط خود را با  شرکت میتسوبیشی، تای یونیون و Pulmuone کره تقویت می کند 10  اکتبر 2023  ( 18 مهر 1402) BlueNalu، یکی از پیشگامان غذاهای دریایی کشت سلولی، از گسترش و افزایش مشارکت استراتژیک خود با سه رهبر صنعت غذاهای دریایی چند ملیتی که مقر آن‌ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه (APAC) است، خبر داد. همکاری‌های توسعه یافته شامل یادداشت تفاهم مستقل با شرکت میتسوبیشی در ژاپن، شرکت Pulmuone در کره جنوبی و تای یونیون است. این استارت‌آپ در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: این مشارکت برنامه BlueNalu را با معرفی برنامه‌ریزی شده غذاهای دریایی حاصل از کشت سلولی در تعدادی از کشورهای APAC  از طریق تقویت آگاهی‌های بازار، درک الزامات نظارتی و توسعه استراتژی‌های ورود به بازاررا طی سال‌های آینده پشتیبانی می‌کند. اتحاد استراتژیک BlueNalu با این غول‌های صنعت برای تمرکز بر سه حوزه کلیدی همکاری طراحی شده است: تسهیل تحقیقات بازار جامع برای درک ترجیحات مصرف‌کننده روندهای نوظهور پویایی بازار در حال تحول شناسایی و درک الزامات نظارتی منحصر به فرد برای هر بازار برای تسریع روند اخذ تاییدیه‌ها و گواهی‌های لازم برای توزیع محصولات BlueNalu و توسعه راهبردهای مدیریت زنجیره تأمین، ورود، توزیع برای معرفی محصولات BlueNalu به مصرف کنندگان، رستوران ها و خرده فروشان در سراسر منطقه APAC از جمله اقدامات این برنامه است. ماهی تون بلوفین اولین محصول با ارزش بالای در دست توسعه BlueNalu است که در آسیا بسیار مورد توجه است، جایی که تخمین زده می شود بیش از 80 درصد از عرضه جهانی این ماهی در آن جا مصرف می شود. ماهی تون بلوفین با محدودیت عرضه مواجه است این ماهی می تواند از نظر کیفیت و ویژگی های حسی بسیار متغیر باشد و به دلیل مسائلی مانند صید بی رویه و صید غیرقانونی و گزارش نشده (IUU) با کاهش شدید ذخایر ماهی مواجه شده است. لو کوپرهاوس، رئیس و مدیرعامل BlueNalu، هیجان خود را در مورد این مشارکت به اشتراک گذاشت و اظهار داشت: “ما مفتخریم که همکاری های خود را با شرکت میتسوبیشی، Pulmuone Co Ltd و شرکت تای یونیون که شرکای رویایی ما هستند و در تعهد ما برای هدایت نوآوری با ما مشارکت دارند، عمیق تر کنیم. آینده صنعت غذاهای دریایی با این همکاری های گسترده منطقه آسیا و اقیانوسیه  APAC بر تعهد ما به کار مشترک با کارشناسان محلی در هر منطقه ای که مد نظر ماست و بر هدف نهایی ما برای ارائه گزینه های غذاهای دریایی سالم و قابل اعتماد به مشتریان خود که دارای مزایای محصول برتر و همسو هستند تأکید می کند.” همکاری‌های مجدد، که با Pulmuone در سال 2020 و با شرکت های میتسوبیشی و Thai Union در سال 2021 آغاز شد، نشان‌دهنده علاقه مشترک در تجاری‌سازی غذاهای دریایی کشت سلولی در آسیا و تعهد به راه‌حل‌های تأمین غذاهای دریایی پایدار به منظور پاسخگویی به تقاضای فزاینده است. بر اساس اعلام سازمان ملل که پیش‌بینی می‌کند تا سال 2030 به 28 میلیون تن تولید غذاهای دریایی جدید نیاز باشد، تولید کنونی غذاهای دریایی از منابع صید وحشی و پرورش‌یافته در مزارع نمی‌تواند با تقاضا همگام شود. عرضه به دلیل صید بی رویه، تغییرات آب و هوا و آلودگی های محیطی مانند میکروپلاستیک ها و زباله های هسته ای به چالش کشیده شده است. غذاهای دریایی کشت سلولی BlueNalu به عنوان راه حل سومی طراحی شده است که می تواند به برآورده کردن تقاضای رو به رشد به روشی ایمن و پایدار کمک کند. منبع: https://thefishsite.com/articles/bluenalu-strengthens-ties-with-mitsubishi-thai-union-and-pulmuone    

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

سرمایه‌ گذاری ۳۷۰۰ میلیارد ریالی کشتیرانی در بندر پارس عسلویه

س مهر 25 , 1402
زمان مطالعه: 3 دقیقه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با سرمایه گذاری ۳۷۰۰ میلیارد ریالی در بندر پارس، خدمات اپراتوری بندری خود را در عسلویه آغاز کرده و قرار است تا پایان سال جاری، عملیات تخلیه و بارگیری ۱۸۰۰۰ تی ای یو کانتینر در بندر پارس صورت گیرد. منبع

همچنین بخوانید: