موضوعات: سیاسی نظامی

تنوع تجهیزاتی نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی، پروازی و موشکی

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: باتوجه به تنوع تجهیزاتی نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی، پروازی و موشکی اقدامات و برنامه های خوبی پیش بینی و اجرا شده و نیروی دریایی ارتش در حوزه موشکی به وضعیت خیلی خوبی رسیده است.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

 به گزارش مارین‌پرس، امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش همگام با سایر نیروهای مسلح کارها و اقدامات مهم و موثری انجام داده است.

وی ادامه داد: در سال ۵۹ که تحرکات دشمن بعثی در مرزها قابل مشاهده و احساس  بود یگان های تکاوری، شناوری و پروازی  نیروی دریایی  ارتش در  خرمشهر و خلیج فارس حضور فعالی داشتند که  مهمترین نمونه آن دفاع قهرمانانه ۳۴ روزه تکاوران نیروی دریایی ارتش بود.

امیر دریادار دوم غلامرضا طحانی- معاون عملیات نیروی دریایی ارتش

امیر دریادار دوم طحانی یادآور شد: در حوزه شناوری و صحنه دریا کمتر از ۶۷ روز از آغاز رسمی جنگ تحمیلی توسط بعثی ها، نیروی دریایی ارتش با استفاده از ظرفیت هایی خود پرونده نیروی دریایی دشمن بعثی را در هم پیچید و با اجرای ۳ عملیات ” شهید صفری” و “اشکان” و ” مروارید” در آبانماه سال ۵۹ شاه رگ حیاتی اقتصادی دشمن بعثی را در شمال آب های خلیج فارس با انجام سکوهای نفتی  “البکر”و “الامیه” شناورهای رسمی رژیم بعثی  را منهدم کرد.

وی افزود: در دفاع مقدس موضوع اسکرت کاروان بسیار حائز اهمیت بود، با توجه به اینکه بنادری که در خلیج فارس داشتیم شناورهای جمهوری اسلامی ایران از بنادر به خوبی حفاظت کردند و صادرات پایانه نفتی خارک نیز لحظه ای قطع نشد.

زیردریایی بومی فاتح

امیر دریادار دوم طحانی تصریح کرد: در طول دوران دفاع مقدس با توجه به اینکه در بدترین شرایط تحریمی قرار گرفتیم به این نتیجه رسیدیم که باید به گونه ای عمل کنیم که در مواقع بحران خودکفا باشیم.

وی افزود: باتوجه به تنوع تجهیزاتی نیروی دریایی در حوزه زیرسطحی، سطحی، پروازی و موشکی اقدامات و برنامه های خوبی پیش بینی و اجرا شده و  نیروی دریایی ارتش در حوزه موشکی به وضعیت خیلی خوبی رسیده است.

امیر دریادار دوم طحانی با تاکید بر اینکه فرایند تولید امنیت و جهش تولید همچنان ادامه دارد،  خاطر نشان کرد: در حوزه زیر سطحی به گونه ای پیشرفت کردیم که علم آن را گسترش دادیم و هم به سامانه ساخت زیر دریایی بومی دست پیدا کردیم. در حوزه شناورهای سطحی ناوشکن” جماران”، “سهند”، و غیره  از دستاوردهایی در حوزه شناوردهای سطحی است که به آن دست پیدا کردیم.

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل