شتاب دهنده های حوزه زیست فناوری دریا شکل می گیرند

کارگروه زیست فناوری دریا توسط ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی راه اندازی شد.

تجاری‌سازی محصولات زیست‌ فناوری دریا و جلبک
زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مرین‌پرس، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با هدف توسعه زیست فناوری دریا در کشور و رونق دهی به محصولات تولید شده از این حوزه ثروت آفرین اقدام به راه اندازی کارگروه زیست فناوری دریا و پیگیری راه‌های توسعه این صنعت بزرگ کرده است.

زیست فناوری دریا یک گزینه مناسب برای توسعه اقتصاد کشورهای دارای این مزیت خدادادی است. این حوزه می‌تواند به رونق اقتصادی کشورهای دارای این مزیت الهی کمک کند.

دریا یکی از بسترهای مناسب برای انجام تحقیقات علمی است؛ اما هنوز از تمام ظرفیت‌های این بستر استفاده نشده است. این بستر آبی بیکران، مملو از موجودات زنده شناخته شده و ناشناخته‌ای است که هر کدام به تنهایی می‌توانند در توسعه زیست فناوری دریایی نقش ایفا کنند.

مزارع جلبک دریایی برای تولید انرژی

ثروت‌آفرینی با زیست‌فناوری دریا

بهره برداری درست از این ذخیره دریایی یکی از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که مدنظر کشورهای حاشیه دریا و اقیانوس‌ها قرار دارد. ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در راستای تحقق این مهم، اقدام به تشکیل کارگروه زیست فناوری دریا کرده است. این کارگروه از بدو تولد، اقدامات مختلفی برای توسعه زیست فناوری دریا داشته است که یکی از مهم‌ترین اقدامات آن، حمایت از طرح‌های تولیدی زیست فناوری دریا است. طرح‌هایی که منجر به تولید محصولات آرایشی و بهداشتی منتج شده از محصولات دریایی باشد.

با توجه به اینکه ایران در لیست کشورهای با مصرف بالای لوازم آرایشی قرار دارد و محصولات دریایی نیز پتانسیل خوبی برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی دارند، این حمایت‌ها کمک می‌کند که عوارض مصرف این نوع محصولات آرایشی و بهداشتی به حداقل برسد و در نهایت به شکل گیری شتاب دهنده‌ها و رونق بخشیدن به کسب و کار شرکت‌های نوپا در این حوزه منجر شود.

زیست فناوری دریا، یکی از حوزه‌های ثروت آفرین و کارآفرین است که اگر همه دستگاه‌های ذیربط با یکدیگر هم افزایی کنند و طرح‌های قابل اجرایی در این حوزه ارائه دهند و اجرایی کنند، می‌توان انتظار داشت که کشور و مردم از نعمت خدادادی خداوند بهره بیشتری ببرند و کسب و کارهای نوینی راه اندازی کنند.

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

نگاهی به مهم‌ترین تهدیدات اکوسیستم های دریایی/رفع آلودگی پلاستیکی اقیانوس ها نیازمند توجه جهانی

ی اردیبهشت 22 , 1398
به باور دانشمندان، در حال حاضر سه موضوع گرمایش زمین، ماهیگیری و صید بیش‌ازحد و آلودگی پلاستیکی، مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده اقیانوس‌ها هستند که آلودگی پلاستیکی نسبت به دو مورد دیگر دارای اهمیت بیشتری است.
جانوران دریایی اسیر آلودگی پلاستیکی دریاها و اقیانوس‌ها و زیستگاه‌های دریایی

شاید برای شما جالب باشد